Refurbished Huawei P10

Huawei P10 | 64GB | Zwart
€ 119,00 € 260,00
Morgen verzonden
1–1 (1)1

Waarom Refurbished.nl?

Alles over de refurbished Huawei P10

De Huawei P10 is in 2017 uitgebracht. Het is de opvolger van de geliefde PG serie en er zijn diverse verbeteringen doorgevoerd. Het beeldscherm van de P10 is 5,1 inch waardoor het een compacte telefoon is. Het scherm is uiteraard scherp en helder genoeg om ook op dit kleinere scherm uitstekend te kunnen genieten van je favoriete films en series. Op de achterkant van de refurbished Huawei P10 zit een dubbele camera die voorzien is van een Leica-merk. Dit merk zorgt ervoor dat het een uitstekende smartphone is voor gedetailleerde foto’s en video’s.

Het voordeel van een refurbished Huawei P10

Een refurbished Huawei P10 heeft als aantrekkelijkst voordeel de prijs. Waar je voor een nieuwe Huawei P10 al snel wat meer geld neerlegt, koop je het toestel refurbished voor veel minder geld. En dat terwijl je niet inlevert op de kwaliteit! Want ondanks dat een refurbished smartphone al eerder een eigenaar heeft gehad is het zeker geen afdankertje. Door de uitvoerige controle van experts blijven refurbished smartphones van uitstekende kwaliteit. De kwaliteitscontrole wordt op meer dan 50 punten uitgevoerd. Hierbij kun je denken aan een controle van de batterij, het scherm en de camera. Als er een defect onderdeel wordt aangetroffen zal dit gerepareerd of compleet vervangen worden. Zo kan refurbished.nl de kwaliteit van de refurbished smartphones goed waarborgen en ervoor zorgen dat klanten alleen smartphones van de goede kwaliteit ontvangen.

Voordelen refurbished Huawei P10

+ Handzaam formaat
+ Compact 5,1 inch beeldscherm
+ Een uitstekende batterijduur
+ Goedkoper dan een nieuwe Huawei P10 in de winkel
+ Uitstekende batterijduur

Kwaliteit van een refurbished Huawei P10

✓ De refurbished Huawei P10 is zo goed als nieuw
✓ De refurbished Huawei P10 is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ De refurbished Huawei P10 is een duurzame keuze
✓ 3 jaar garantie!
✓ Voorzien van de nieuwste software

Dubbele lens

Achterop de P10 zitten twee camera’s , met 12 megapixels en 20 megapixels. Hierdoor maak je met de dubbele lens prachtige, scherpe foto’s. De beelden van die twee lenzen worden tijdens het fotograferen gecombineerd om ervoor te zorgen dat het eindresultaat haarscherp is.

Grotere accu

De batterijcapaciteit van de P10 is verbeterd in vergelijking met de P9. Zo kun je de Huawei P10 opladen met een snellader, waardoor de accu binnen een half uur weer op 50% is. Een batterij met 100% gaat volgens Huawei gemakkelijk een hele dag mee, zonder tussentijds op te laden. Handig voor iedereen die vaak onderweg is, of gewoon niet altijd zin heeft om zijn telefoon op te laden.

Koop jouw refurbished Huawei P10 bij refurbished.nl

Als je opzoek bent naar een Huawei P10, maar er niet de volle prijs voor wilt betalen, dan zit je hier precies goed. Bestellen gaat eenvoudig via onze webshop en met gratis verzending, gratis retour en de 30 dagen niet goed geld terug garantie ben jij verzekerd van kwaliteit.