Refurbished Huawei P8

Waarom Refurbished.nl?

Meer over de Huawei P8

De refurbished Huawei P8 is sinds 2017 verkrijgbaar in Nederland. Het is een telefoon met prima prestaties voor een klein prijsje. Deze smartphone beschikt over diverse goede prestaties, waaronder de ultrasnelle processor en de scherpe camera’s. Je hoeft bij de refurbished Huawei P8 ook niet bang te zijn voor val -en stootschade, want de behuizing is van aluminium. Dit materiaal ligt niet alleen prettig in de hand, maar kan ook tegen een stootje. Door de handige Android Software, die op deze smartphone geïnstalleerd is, is het een gebruiksvriendelijke smartphone. Hiermee heb je voor weinig geld toch een goede, krachtige smartphone.

De voordelen van een refurbished Huawei P8

Wil je geld besparen op de aanschaf van een goede smartphone? Dan ben je bij refurbished.nl aan het goede adres. Met een refurbished Huawei P8 bespaar je eenvoudig tot honderden euro’s, terwijl je niet inlevert op de kwaliteit. Een refurbished Huawei P8 is namelijk uitvoerig gecontroleerd door professionals. Deze professionals controleren alle smartphones op meer dan 50 punten. Hierbij kun je denken aan een controle van de batterij, camera en het beeldscherm. Wanneer er defecten worden aangetroffen worden deze gerepareerd of volledig vervangen. Zo weten wij dat je een smartphone ontvangt die voorzien is van uitstekende kwaliteit.

Voordelen refurbished Huawei P8

+ Handzaam 5,2-inch display
+ Stevige behuizing
+ Snelle processor
+ Goedkoper dan een nieuwe Huawei P8 in de winkel
+ Uitstekende batterijcapaciteit

Kwaliteit van een refurbished Huawei P10

✓ De refurbished Huawei P8 is zo goed als nieuw
✓ De refurbished Huawei P8 is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ De refurbished Huawei P8 is een duurzame keuze
✓ 3 jaar garantie!
✓ Voorzien van de nieuwste software

Uitstekende batterijprestaties

De refurbished Huawei P8 heeft een krachtige batterij die de hele dag mee gaat. Deze smartphone heeft een 2680mAh-batterij waarmee je bij normaal gebruik minimaal een hele dag kan doen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je niet bereikbaar bent ‘s middags of ‘s avonds.

Snelle processor

In de Huawei P8 zit een razendsnelle processor. Deze processor zorgt ervoor dat alle apps op de telefoon goed werken en niet vastlopen. Daarnaast zorgt een snelle processor in combinatie met 3GB werkgeheugen dat de refurbished Huawei P10 Lite razendsnel opstart. Hierdoor is het mogelijk om te multitasken, snel scrollen en razendsnel switchen tussen apps.

Scherpe camera’s

Met de Huawei P8 maak je gegarandeerd mooie foto’s. De camera op de achterzijde van het toestel is voorzien van 13 megapixels. Daarnaast heeft de camera een flitser, autofocus en een optische beeldstabilisatie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit meer bewogen foto’s en video’s maakt. De front camera van de Huawei P8 zorgt voor een haarfijn beeld tijdens het videobellen of het maken van prachtige selfies.

Koop jouw refurbished Huawei P8 bij refurbished.nl

Als je opzoek bent naar een Huawei P8, maar er niet de volle prijs voor wilt betalen, dan zit je hier precies goed. Bestellen gaat eenvoudig via onze webshop en met gratis verzending, gratis retour en de 30 dagen niet goed geld terug garantie ben jij verzekerd van kwaliteit.