Refurbished Huawei Honor 8X

Uitverkocht

Tijdelijk geen voorraad

Online een refurbished Huawei Honor 8X kopen

De Huawei Honor 8X heeft een 6,5 inch display, dit maakt deze smartphone uitermate geschikt voor het bekijken van jouw favoriete serie voor onderweg. Dankzij de krachtige accu gaat deze smartphone moeiteloos de hele dag mee en laad de batterij erg snel. De huawei draait op een Android besturingssysteem en heeft een snelle hardware. Ben je op zoek naar een budget smartphone met een groot scherm? Dan is de Huawei Honor 8X perfect voor jou. Bij refurbished.nl kan jij jouw refurbished Huawei Honor 8X voordelig aanschaffen. Een refurbished Huawei Honor 8X bij refurbished.nl is altijd goedkoper dan nieuw in de winkel en de verzending is altijd gratis!

Voordelen refurbished Huawei Honor 8X

+ Groot scherm voor het bekijken van video’s
+ Snelle hardware
+ Krachtige accu
+ Goedkoper dan een nieuwe Huawei Honor 8X in de winkel

Kwaliteit van een refurbished Huawei Honor 8X

✓ Een refurbished Huawei Honor 8X is zo goed als nieuw
✓Een refurbished Huawei Honor 8X is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ Een refurbished Huawei Honor 8X is een duurzame keuze
✓ 3 jaar garantie bij je aankoop

Altijd 3 jaar garantie

Bij refurbished.nl heb je altijd 3 jaar garantie op je aankoop. Daarnaast worden de producten bij refurbished.nl gecontroleerd door professionals op meer dan 50 punten. Er wordt gekeken naar onder andere het scherm, batterij en besturingssysteem. Op deze manier heb je altijd een goed werkend product ook na je aankoop. De refurbished Huawei Honor 8X wordt schoon opgeleverd.

Koop je refurbished Huawei Honor 8X bij refurbished.nl

Ben je op zoek naar een refurbished Huawei Honor 8X en wil je de voordeligste prijs. Dan is het de moeite waard om jouw refurbished Huawei Honor 8X bij refurbished.nl aan te schaffen. Bij refurbished.nl profiteer je niet alleen van voordelige prijzen, maar ook van standaard 3 jaar garantie bij je aankoop. Daarnaast heb je een niet goed geld terug garantie polis en altijd gratis verzending. refurbished.nl is niet alleen goed voor je portemonnee maar ook beter voor het milieu. Door de levensduur van apparatuur te verlengen is er minder CO2-uitstoot. Op deze manier zetten wij samen een eerste stap naar een groene toekomst. Naast refurbished Huawei Honor 8X hebben wij ook andere populaire smartphones en iPhones. Bekijk onze brede assortiment op refurbished.nl. Als je vragen hebt of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op!

Vragen?

Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar [email protected]