Refurbished Huawei Nova 5T

Waarom Refurbished.nl?

Online een refurbished Huawei Nova 5T kopen

De Huawei Nova 5T heeft een 6,26 inch scherm waarbij je op je gemak je favoriete serie kan bekijken. Met de 3750 mAh accu kan je gemakkelijk de hele dag doorbrengen met je batterij. Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone waar je scherpe selfies kan maken en genoeg ruimte hebt voor series en films. Dan is de Huawei Nova 5T perfect voor jou. Met de 32 megapixel kun je mooie selfies maken die je kan doorsturen naar je vrienden. Wil je verschillende apps tegelijkertijd openen en soepel schakelen tussen verschillende apps? Dat kan met de refurbished Huawei Nova 5T smartphone. De refurbished Huawei Nova 5T is goedkoper dan nieuw in de winkel en geschikt als je makkelijk wil schakelen tussen verschillende apps, op zoek bent naar een groot scherm en een batterij die lang mee gaat. Bij refurbished.nl kan je profiteren van vele voordelen, waaronder altijd voordelige prijzen!

Voordelen refurbished Huawei Nova 5T

+ Schakel gemakkelijk tussen verschillende apps
+ Batterij van de Huawei Nova 5T gaat lang mee
+ Groot scherm, namelijk 6,26 inch
+ Goedkoper dan een nieuwe Huawei Nova 5T in de winkel

Kwaliteit van een refurbished Huawei Nova 5T

✓Een refurbished Huawei Nova 5T is zo goed als nieuw
✓ Een refurbished Huawei Nova 5T is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ Een refurbished Huawei Nova 5T is een duurzame keuze
✓ 3 jaar garantie bij je aankoop

Altijd 3 jaar garantie

Bij refurbished.nl heb je altijd 3 jaar garantie op je aankoop. Daarnaast worden de producten bij refurbished.nl gecontroleerd door professionals op meer dan 50 punten. Er wordt gekeken naar onder andere het scherm, batterij en besturingssysteem. Op deze manier heb je altijd een goed werkend product ook na je aankoop. De refurbished Huawei Nova 5T wordt schoon opgeleverd.

Koop je refurbished Huawei Nova 5T bij refurbished.nl

Overweeg je om een nieuwe Huawei Nova 5T aan te schaffen en ben je op zoek naar een goede deal? Dan is de refurbished Huawei Nova 5T perfect voor jou. Naast dat je een goede deal scoort is het aanschaffen van een apparaat bij refurbished.nl ook veel beter voor het milieu. Bij het produceren van nieuwe apparaten komen er chemische stoffen vrij. Door apparaten te hergebruiken zorg je voor minder CO2 uitstoot en help je het milieu een handje mee. Bij refurbished.nl maak je zelf de keuze voor welke conditie je gaat. Wil je gaan voor een smartphone die zo ’Goed is als nieuw’ of juist meer ‘Licht gebruikt’. Voor iedere portemonnee is er een refurbished Huawei Nova 5T. Naast Huawei smartphones heeft refurbished.nl ook iPhones en Samsung smartphones. Bekijk onze brede assortiment op refurbished.nl. Als je vragen hebt of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op voor advies

Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.nl.