Refurbished Huawei Y6 Prime

Waarom Refurbished.nl?

Online een refurbished Huawei Y6 Prime kopen

Ben je op zoek naar een budget smartphone die op een Android besturingssysteem draait. Dan is de Huawei Y6 Prime perfect voor jou. De Huawei Y6 Prime heeft een 5.7 inch scherm waarbij je makkelijk gesprekken kan voeren op WhatsApp. Deze smartphone heeft een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera voor het maken van selfies. Hiermee kan je prima foto’s vastleggen en doorsturen naar je vrienden. Wil je gebruik maken van WiFi, GPS, FM radio en ben je niet op zoek naar de allernieuwste technische snufjes dan is deze budget smartphone ideaal voor jou. Voor weinig geld heb je een gebruiksvriendelijke smartphone waarmee je simpele foto’s kan maken, WhatsAppen en een GPS functie om overal te komen waar jij wilt. De refurbished Huawei Y6 Prime is goedkoper dan nieuw in de winkel. Dit betekent dat jouw aankoop bij refurbished.nl altijd een goede deal is!

Voordelen refurbished Huawei Y6 Prime

+ Beschikt over een GPS systeem
+ Draait op de welbekende Android besturingssysteem
+ Gebruiksvriendelijke smartphone
+ Goedkoper dan een nieuwe Huawei Y6 Prime in de winkel

Kwaliteit van een refurbished Huawei Y6 Prime

✓ Een refurbished Huawei Y6 Prime is zo goed als nieuw
✓Een refurbished Huawei Y6 Prime is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ Een refurbished Huawei Y6 Prime is een duurzame keuze
✓ 3 jaar garantie bij je aankoop

Altijd 3 jaar garantie

Bij refurbished.nl kan jij altijd profiteren van 3 jaar garantie. Daarnaast hebben wij ook een niet goed geld terug garantie polis. Op deze manier kan refurbished.nl je zekerheid geven op een goed werkend product. Onze producten worden gecontroleerd door professionals op meer dan 50 punten. Er wordt onder andere gekeken naar het scherm, batterij en WiFi. De refurbished Huawei Y6 Prime wordt schoon opgeleverd.

Koop je refurbished Huawei Y6 Prime bij refurbished.nl

Overweeg je om een Huawei Y6 Prime aan te schaffen en ben je op zoek naar de beste prijs. Dan is een refurbished Huawei Y6 Prime perfect voor jou. Jouw aankoop is niet alleen goed voor je portemonnee maar ook nog eens beter voor het milieu. Refurbished betekent gereviseerd. Je geeft een product een tweede leven en dit is niet alleen goed voor je portemonnee maar ook nog eens beter voor het milieu. Bij het produceren van nieuwe apparatuur komen er vele schadelijke stoffen vrij. Door apparaten te hergebruiken wordt er minder CO2 uitstoot geproduceerd. Zo zetten wij samen een stap dichterbij een groene toekomst. Maak zelf de keuze voor welke conditie je gaat. Wil je gaan voor een smartphone die zo ’Goed is als nieuw’ of juist meer ‘Licht gebruikt’. Voor iedere portemonnee is er een Refurbished Huawei Y6 Prime. Ga voor een refurbished Huawei Y6 Prime en geniet van alle voordelen die je krijgt bij refurbished.nl. Naast smartphones heeft refurbished.nl een groot assortiment in tablets en laptops. Bekijk onze brede assortiment op refurbished.nl. Als je vragen hebt of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op voor advies

Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.nl.