Refurbished OnePlus 9 Pro

€ 544,50 € 613,00
Op voorraad

Refurbished OnePlus 9 Pro online kopen

Ben je op zoek naar een OnePlus 9 Pro? Bij refurbished.nl vind jij jouw voordelige OnePlus 9 Pro. De OnePlus 9 Pro laadt binnen no-time en gaat lang mee. De camera van de OnePlus 9 Pro kan je zowel overdag als in de avond gebruiken voor het maken van scherpe foto’s. Zoom 3 keer in zonder het verliezen van kwaliteit. Daarnaast bekijk je jouw favoriete series en films op de 6.78 inch AMOLED scherm die ook nog eens is licht is afgerond. De OnePlus 9 Pro draait op de welbekende Android besturingssysteem. Zo kun jij alle populaire apps downloaden op de Play Store. Bij refurbished.nl profiteer je niet alleen van voordelige deals maar ook nog eens van premium kwaliteit. Maak zelf de keuze voor welke conditie je gaat. Wil je gaan voor een smartphone die zo ‘Goed is als nieuw’ of juist meer ‘Licht gebruikt’. Voor iedere portemonnee is er een Refurbished OnePlus 9 Pro. Koop jouw OnePlus 9 Pro bij refurbished.nl en profiteer van alle voordelen.

Voordelen refurbished OnePlus 9 Pro

+ De batterij van de OnePlus 9 Pro laadt snel op
+ De camera is geschikt voor zowel overdag als in de avond
+ Draait op de welbekende Android besturingssysteem
+ Goedkoper dan een nieuwe OnePlus 9 Pro in de winkel

Kwaliteit van een refurbished OnePlus 9 Pro

✓ Een refurbished OnePlus 9 Pro is zo goed als nieuw
✓Een refurbished OnePlus 9 Pro is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ Een refurbished OnePlus 9 Pro is een duurzame keuze
✓ 3 jaar garantie bij je aankoop

Altijd 3 jaar garantie

Bij refurbished.nl heb je altijd 3 jaar garantie op je aankoop. Daarnaast worden de producten bij refurbished.nl gecontroleerd door professionals op meer dan 50 punten. Er wordt gekeken naar onder andere het scherm, besturingssysteem en batterij. Op deze manier heb je altijd een werkend product ook na je aankoop. De refurbished OnePlus 9 Pro wordt schoon opgeleverd.

Koop je refurbished OnePlus 9 Pro bij refurbished.nl

Overweeg je een OnePlus 9 Pro en ben je op zoek naar de beste deal? Ga dan voor een refurbished OnePlus 9 Pro. Bij refurbished.nl kan jij profiteren van vele voordelen. Zo is een refurbished OnePlus 9 Pro altijd goedkoper dan nieuw in de winkel. Daarnaast krijg je altijd 3 jaar garantie bij je aankoop. De producten bij refurbished.nl worden gecontroleerd op meer dan 50 punten door professionals. Aan de hand van deze keuring wordt er gekeken naar onderdelen die vervangen kunnen worden. Op deze manier is een product zo goed als nieuw. Ben jij enthousiast geworden en ben je nieuwsgierig naar meer refurbished producten? refurbished.nl heeft een groot assortiment in elektronica en accessoires. refurbished.nl heeft van laptops tot Apple Watches. Bekijk ons assortiment op refurbished.nl. Heb je vragen of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op voor advies

Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar [email protected]