Refurbished OnePlus 9

Waarom Refurbished.nl?

Refurbished OnePlus 9 online kopen

Bij refurbished.nl vind jij jouw voordelige OnePlus 9. De refurbished OnePlus 9 is uitermate geschikt voor zware apps zoals, live games en Photoshop. De OnePlus 9 heeft een grote batterijcapaciteit en een 6,5 inch HD scherm waardoor je op je gemak naar je favoriete series en films kan kijken. Ook animatie kun je op dit scherm goed bekijken. Door de krachtige processor kan je gemakkelijk diverse apps tegelijk openen. De refurbished OnePlus 9 heeft een 48 megapixel camera en 4k videokwaliteit waarbij je mooie foto’s en video’s kan creëren. Bij refurbished.nl profiteer je niet alleen van een voordelige prijs maar ook van de premium kwaliteit. Kies zelf voor welke conditie je gaat. Wil je gaan voor een smartphone die zo ’Goed is als nieuw’ of juist meer ‘Licht gebruikt’. Voor iedere portemonnee is er een Refurbished OnePlus 9. Ga voor een refurbished OnePlus 9 en geniet van alle voordelen die je krijgt bij refurbished.nl!

Voordelen refurbished OnePlus 9

+ Krachtige processor waarmee je diverse zware programma’s kan gebruiken zoals, Photoshop
+ Een 6,5 inch HD scherm om je favoriete serie te bekijken
+ Maak kwalitatieve foto’s en video’s met de OnePlus 9
+ Goedkoper dan een nieuwe OnePlus 9 in de winkel

Kwaliteit van een refurbished OnePlus 9

✓ Een refurbished OnePlus 9 is zo goed als nieuw
✓Een refurbished OnePlus 9 is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ Een refurbished OnePlus 9 is een duurzame keuze
✓ 3 jaar garantie bij je aankoop

Altijd 3 jaar garantie

Bij refurbished.nl heb je altijd 3 jaar garantie op je aankoop. Daarnaast worden de producten bij refurbished.nl gecontroleerd door professionals op meer dan 50 punten. Er wordt gekeken naar onder andere het scherm, besturingssysteem en batterij. Op deze manier heb je altijd een werkend product ook na je aankoop. De refurbished OnePlus 9 wordt schoon opgeleverd.

Koop je refurbished OnePlus 9 bij refurbished.nl

Overweeg je een OnePlus 9 en ben je op zoek naar een goede deal? Een refurbished OnePlus 9 is dan ideaal voor jou. Bij refurbished.nl kan jij profiteren van een voordelige OnePlus 9 die altijd goedkoper is dan nieuw in de winkel. Daarnaast profiteer je van 3 jaar garantie en gratis verzending. Kies uit ons groot assortiment en maak zelf een keuze in welke conditie je jouw refurbished OnePlus 9 wilt. Op deze manier help je ook het milieu een handje mee. Door een refurbished product aan te schaffen is er minder CO2 uitstoot en help je mee aan een groene toekomst. Refurbished heeft een groot assortiment in elektronica zoals tablets en laptops. Bekijk ons assortiment op refurbished.nl. Heb je vragen of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op voor advies

Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.nl.