Refurbished OnePlus 8

Waarom Refurbished.nl?

Wat zeggen onze klanten over de OnePlus 8?

Online een refurbished OnePlus 8 kopen

Met de OnePlus 8 kan je de zwaarste apps en games zonder problemen gebruiken. Ben je op zoek naar een smartphone waarbij je Photoshop kan gebruiken of voor het spelen van live games. Dan is de OnePlus 8 perfect voor jou. Ben je op zoek naar een voordelige OnePlus 8 die ook nog eens goed is voor het milieu. Dan is de refurbished OnePlus 8 perfect voor jou. De refurbished OnePlus 8 heeft een groot scherm, namelijk 6,55 inch. Daarnaast gaat de batterij lang mee en kan je genieten van je favoriete serie ook voor onderweg. De refurbished OnePlus is goedkoper dan nieuw in de winkel. Maak zelf de keuze voor welke conditie je gaat. Wil je gaan voor een smartphone die zo ’Goed is als nieuw’ of juist meer ‘Licht gebruikt’. Voor iedere portemonnee is er een Refurbished OnePlus 8. Ga voor een refurbished OnePlus 8 en geniet van alle voordelen die je krijgt bij refurbished.nl!

Voordelen refurbished OnePlus 8

+ Gebruik zware apps zoals, Photoshop zonder problemen
+ Batterij van de OnePlus 8 gaat lang mee
+ Groot scherm, namelijk 6,55 inch
+ Goedkoper dan een nieuwe OnePlus 8 in de winkel

Kwaliteit van een refurbished OnePlus 8

✓ Een refurbished OnePlus 8 is zo goed als nieuw
✓Een refurbished OnePlus 8 is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ Een refurbished OnePlus 8 is een duurzame keuze
✓ 3 jaar garantie bij je aankoop

Altijd 3 jaar garantie

Bij refurbished.nl kan je altijd profiteren van 3 jaar garantie bij je aankoop. Daarnaast hebben wij ook een niet goed geld terug garantie polis. Op deze manier kan refurbished.nl je zekerheid geven op een goed werkend product. Onze producten worden gecontroleerd door professionals op meer dan 50 punten. Er wordt onder andere gekeken naar het scherm, batterij en WiFi. De refurbished OnePlus 8 wordt schoon opgeleverd.

Koop je refurbished OnePlus 8 bij refurbished.nl

Overweeg je om een OnePlus 8 aan te schaffen en ben je op zoek naar een goede deal? Dan is de refurbished OnePlus 8 perfect voor jou. Bij refurbished.nl kan jij profiteren van een voordelige OnePlus 8 en gratis verzending. Daarnaast heb je altijd 3 jaar garantie bij je aankoop. Koop jouw refurbished OnePlus 8 en help het milieu een handje mee. Bij het produceren van nieuwe elektronica komt er veel CO2 uitstoot vrij. Door te gaan voor een refurbished OnePlus 8 zet je samen met ons eens stap dichterbij een groene toekomst. Hoe mooi is dat! Naast smartphones heeft refurbished.nl een groot assortiment in tablets en laptops. Bekijk ons assortiment op refurbished.nl. Heb je vragen of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op voor advies

Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.nl.