Refurbished OnePlus 7 Pro

Waarom Refurbished.nl?

Refurbished OnePlus 7 Pro online kopen

Bij refurbished.nl vind jij jouw voordelige OnePlus 7 Pro. Met de Refurbished OnePlus 7 Pro smartphone ben je niet alleen voordelig uit maar profiteer je ook van premium kwaliteit. De refurbished OnePlus 7 Pro beschikt over een vingerafdrukscanner waarbij je makkelijk je smartphone op een veilige manier kan ontgrendelen. Bekijk jouw favoriete serie onderweg op je telefoon dankzij de AMOLED scherm kan jij met een hoge resolutie genieten van jouw serie. Maak zelf de keuze voor welke conditie je gaat. Wil je gaan voor een smartphone die zo ’Goed is als nieuw’ of juist meer ‘Licht gebruikt’. Voor iedere portemonnee is er een refurbished OnePlus 7 Pro. Ga voor een refurbished OnePlus 7 Pro en geniet van alle voordelen die je krijgt bij refurbished.nl!

Voordelen refurbished OnePlus 7 Pro

+ Keuze uit verschillende condities zoals, ‘Zo goed als nieuw’
+ Hoge resolutie beeld en een AMOLED scherm
+ Ontgrendel de OnePlus 7 Pro met de vingerafdrukscanner
+ Goedkoper dan een nieuwe OnePlus 7 Pro in de winkel

Kwaliteit van een refurbished OnePlus 7 Pro

✓ Een refurbished OnePlus 7 Pro is zo goed als nieuw
✓Een refurbished OnePlus 7 Pro is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ Een refurbished OnePlus 7 Pro is een duurzame keuze
✓ Altijd 3 jaar garantie!

Het verschil tussen refurbished en tweedehands

Een refurbished aanbieder kan je vertrouwen. Zo wordt bij refurbished.nl op meer dan 50 punten gecontroleerd. Er wordt onder andere gekeken naar het scherm, WiFi, accu en besturingssysteem. Als het nodig is worden er onderdelen vervangen of gerepareerd. Daarnaast heb je altijd 3 jaar garantie op je aankoop. Op deze manier kan refurbished.nl jou een goed werkend product garanderen. Naast de 3 jaar garantie hebben wij ook een niet goed geld terug garantie polis en altijd gratis verzending. Bij een tweedehands aankoop krijg je deze voordelen niet en weet je nooit in welke staat jouw product is. Wil je voor zekerheid gaan dan is een refurbished OnePlus 7 Pro perfect voor jou. Zo kan je weer zonder problemen jaren verder met je refurbished OnePlus 7 Pro!

Koop je refurbished OnePlus 7 Pro bij refurbished.nl

Overweeg je een OnePlus 7 Pro en ben je op zoek naar een goede deal? Een refurbished OnePlus 7 Pro is dan ideaal voor jou. Bij refurbished.nl kan jij profiteren van een voordelige OnePlus 7 Pro die altijd goedkoper is dan nieuw in de winkel. Daarnaast profiteer je van 3 jaar garantie en gratis verzending. Kies uit ons groot assortiment en maak zelf een keuze in welke conditie je jouw refurbished OnePlus 7 Pro wilt. Refurbished heeft een groot assortiment in elektronica zoals, tablets en laptops. Bekijk ons assortiment op refurbished.nl. Heb je vragen of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op!

Vragen?

Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.nl.