Is het verstandig om een refurbished iPhone te kopen?

11 Mei, 2023 16:03

Twijfels over het kopen van een refurbished iPhone? Wij vertellen je graag wat een refurbished iPhone precies inhoudt en waarom een refurbished iPhone een goede keuze is voor jou. Lees snel verder!

Wat is een refurbished iPhone

Een refurbished iPhone kun je vergelijken met een nieuwe iPhone in de winkel. Alleen is een refurbished iPhone vele malen goedkoper. Je kunt tientallen tot honderden euro’s besparen als je kiest voor een refurbished versie. Maar wat is een refurbished iPhone? Een refurbished iPhone is een iPhone die vaak uit het bedrijfsleven of restvoorraden komt. Deze iPhones zijn in goede staat en verdienen een tweede leven. Door de iPhone te hergebruiken verleng je de levensduur van de iPhone. Een iPhone refurbished kopen wordt vaak gezien als een duurzame keus.


Is refurbished hetzelfde als tweedehands

Refurbished is een bekende term in de IT-wereld en wordt steeds populairder bij de consument. Dit is niet zo gek want een refurbished iPhone is 100% functioneel. Een refurbished iPhone kun je niet vergelijken met een tweedehands iPhone . Bij een refurbished iPhone krijg je vaak garantie op je aankoop en dit is niet het geval bij een tweedehands iPhone. Bij een refurbished aanbieder kun je ook terecht bij de klantenservice. Daarnaast wordt een refurbished iPhone gecontroleerd voordat deze weer opnieuw wordt aangeboden. Bij refurbished.nl worden alle elektronische producten gecontroleerd op minimaal 50 punten. Denk hierbij aan de WiFi, beeldscherm en software. Mocht het nodig zijn worden er onderdelen vervangen of gerepareerd. Op deze manier heb je altijd een goed werkende iPhone, zoals een iPhone 13.


Is een refurbished iPhone een goede keuze voor jou

Kies je voor een refurbished versie, dan help je het milieu ook een handje mee. Doordat je de iPhone een tweede leven geeft, draag je bij aan de vermindering van de afvalberg en belast je het milieu minder. Bij het produceren van elektronische producten komen er schadelijke stoffen vrij die niet goed zijn voor mens, dier en natuur. Wil je bijvoorbeeld de iPhone 12 aanschaffen en kies je voor de refurbished versie, dan zorg je voor minder CO2-uitstoot. Ben je dus milieu bewust en ben je op zoek naar een goedkope iPhone? Dan is de refurbished iPhone jouw ideale iPhone.

< Wat is het verschil tussen een iPhone 13 Pro en 13 Pro Max? 3e plek voor Refurbished.nl in de categorie Platformen/Marktplaatsen >