3e plek voor Refurbished.nl in de categorie Platformen/Marktplaatsen

24 Maart, 2023 11:57

refurbished.nl was ook dit jaar genomineerd voor de Shopping Awards 2023. Mede dankzij jullie stemmen is refurbished.nl gisteravond 3e geworden in de categorie Platformen en Marktplaatsen. refurbished.nl is hier natuurlijk ontzettend trots op!

3e plaats in de categorie Platformen en Marktplaatsen

refurbished.nl heeft al 4 jaar op rij deelgenomen aan de Shopping Awards en afgelopen donderdag 23 maart werden de awards uitgereikt tijdens het Shopping Awards Gala. In de categorie Platformen en Marktplaatsen zijn we trots op onze 3e plaats. Dankzij de publieksstemmen en de uitstekende beoordelingen van de vakjury hebben we deze positie kunnen behalen en daarvoor willen we iedereen bedanken!


Shopping Awards 2023

Op 23 maart 2023 werden de prijzen uitgereikt tijdens een stijlvol gala in het Grand Hotel Huis ter Duin. De winnaars van de Shopping Awards Publieksprijzen worden jaarlijks geselecteerd op basis van stemmen van het publiek en beoordelingen van experts in het vakgebied. Publieksstemmen tellen voor de helft mee in de uiteindelijke beoordeling, terwijl de andere helft wordt bepaald door vakexperts.


Missie van refurbished.nl

refurbished.nl blijft elk jaar werken aan haar missie om transparantie en duidelijkheid te bieden aan haar klanten. Vanwege de toenemende populariteit van refurbished apparaten zijn er veel aanbieders op de markt en is het voor klanten moeilijk om te weten met welke partijen ze in zee moeten gaan. Om de kwaliteit te waarborgen, moeten leveranciers op refurbished.nl voldoen aan strenge selectiecriteria, waarbij producten op tientallen punten worden gecontroleerd. Momenteel is refurbished.nl actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk. In 2023 hoopt Refubrished.nl internationaal grote stappen te kunnen maken waardoor nieuwe markten betreed kunnen worden!

< Is het verstandig om een refurbished iPhone te kopen? Shopping Awards 2023 | Refurbished.nl >