Goed nieuws van Apple voor de refurbished iPhone en iPad

5 Juni, 2018 09:07

Gisteren was WWDC 2018. Hier kondigt Apple aan wat de plannen zijn voor alle platforms. Van iOS tot macOS en van watchOS tot tvOS.

Het goede nieuws is dat Apple veel energie heeft gestoken in het verbeteren van met name iOS. Apple heeft er namelijk voor gekozen om er voor te zorgen dat ook de oudere toestellen kunnen worden geüpdatet naar iOS 12.  In deze update betekent dit niet alleen dat je er veel nieuwe functies bij krijgt maar dat je iPhone ook daadwerkelijk sneller zal worden.

Hoe krijgt Apple dit voor elkaar?
Apple krijgt dit voor elkaar omdat zij de gehele architectuur van de processors in de iPhone en iPad zelf hebben ontwikkeld en ingericht. Een aantal jaar na de release van een bepaald model iPhone, zoals bijvoorbeeld de iPhone 5S of de iPad Mini 2.  Kan Apple deze processors met nieuwe software techniek efficiënter laten werken. Apple claimt bijvoorbeeld dat de camera op een iPhone 5S 70% sneller zal openen, dat apps 40% sneller zullen opstarten. In het dagelijkse gebruik van jouw refurbished iPhone of refurbished iPad zal dit een enorm verschil gaan maken.

Wij bij refurbished.nl zijn erg blij met dit soort ontwikkelingen. Hierdoor wordt het mogelijk om nog langer te genieten van bestaande modellen en wordt het mogelijk om nog duurzamer om te gaan met bestaande Apple iPhones en iPads..

< Maak je refurbished iPhone of iPad klaar voor iOS 12 Nederland ideaal voor een Refurbished iPhone >