Nederland ideaal voor een Refurbished iPhone

4 Juni, 2018 22:05

Door de grote marktonderzoeker Telecompaper is een onderzoek gedaan naar kosten van een Sim-only abonnement door geheel europa. Het goede nieuws is dat Nederland goed uit de bus is gekomen.

Het goedkoopste land is Denemarken waar een gemiddeld Sim-only abonnement € 15 per maand kost. In Nederland komen de gemiddelde kosten uit op € 31 per maand. Het duurste is het in Griekenland.

Het onderzoek is uitgevoerd met een bundel van meer dan duizend minuten en en meer dan 10 GB aan data. Dit zijn serieuze bundels en kan je in combinatie met een Refurbished iPhone dus goede zaken doen.

Een van de voordelen in Nederland is dat er meerdere aanbieders zijn en mede daardoor is de prijs van een Sim-only abonnement het afgelopen jaar met 14% gedaald. En als we kijken naar Denemarken kunnen wij dus nog steeds wat terrein winnen.

Het is dus ook niet ondenkbaar dat deze trend zich doorzet. Dus mocht jouw Apple iPhone sneuvelen en mag je jouw abonnement verlengen doe dit dan niet te snel. Een combinatie van een Refurbished iPhone en een Sim-only abonnement kan je elke maand serieus geld op jouw Apple hardware schelen.

Mocht je interesse hebben in een refurbished kan je bij ons bijna alle modellen voorzien van een keurmerk in verschillende grades op voorraad vinden.

< Goed nieuws van Apple voor de refurbished iPhone en iPad Apple brengt iOS 11.4 voor iPhone uit >