Refurbished Xbox

Uitverkocht

Tijdelijk geen voorraad

Waarom Refurbished.nl?

Wat zeggen onze klanten over de Xbox?

Een refurbished Xbox kopen bij refurbished.nl

De Xbox is de keuze van vele gamers over de hele wereld. Door de krachtige processor en andere specificaties beschik je over een console die topprestaties levert. Of je nu de zee op wilt als pirate in Sea of Thieves of je weer de geweldige wereld van Halo wilt betreden, de Xbox One is geschikt voor iedere gamer. Koop je een Xbox One bij refurbished.nl dan ben je verzekerd van kwaliteit en zekerheid. Dit komt doordat de consoles door experts zijn gecontroleerd, gerepareerd en schoongemaakt. Daarnaast geven we je ook nog eens 3 jaar garantie op je aankoop bij ons!

Welke Xbox One modellen zijn er?

In het assortiment van refurbished.nl vind je de Xbox One S en de Xbox One X. Ieder van deze Xboxes hebben ieder zo hun eigen voordelen. Wij vertellen je graag meer over de verschillende tussen deze game consoles.

Verschillen tussen de Xbox One modellen

Om je te helpen met je keuze, geven we je hieronder de belangrijkste verschillen tussen de Xbox One S en Xbox One X. Ook vertellen we je wat de verschillen concreet voor je betekenen.

  • Opslag: Opslagmogelijkheden: Deze is standaard 500 GB, maar bij de Xbox One X krijg je maar liefst 1 TB aan opslagruimte.
  • CPU: Zowel de Xbox One S als de Xbox One X beschikken over een AMD Jaguar processor. Deze vind je ook in de Playstation 4 en zorgt voor uiterst scherpe beelden en een soepele speelervaring.
  • Graphics: Als het gaat om graphicse performance dan is de Xbox One X koning. Door de extra werkgeheugen en sneller processor kun je prachtig in 4K gamen waarbij dit niet mogelijk is op de Xbox One S.

Is mijn refurbished Xbox One achterwaarts compatibel?

Het grote verschil met de Playstation is dat je bij de Xbox One series wel gebruik kunt maken van achterwaartse compatibiliteit. Dit betekend dat jouw Xbox 360 games gewoon afgespeeld kunnen worden op de Xbox One die jij hebt uitgezocht. Daarnaast kun je voor een kleine vergoeding per maand ook gebruik maken van de Xbox Game Pass, waardoor je gelijk toegang krijgt tot meer dan 100 geweldige games. Ben je op zoek naar een ander soort gameconsole? Bekijk dan de Playstation of Nintendo

Een Xbox tweedehands kopen of toch liever een refurbished Xbox?

Een tweedehands Xbox kan een voordelige aankoop zijn, maar iets voor de laagste prijs kopen komt ook een risico. Een tweedehands Xbox kan beschadigd zijn of hij zit vol met stof van binnen. Heb je nog wel garantie en moet je hem ook op gaan halen? De keuze om je Xbox refurbished te halen zit in vergelijking vol met voordelen. Je Xbox wordt voor de verkoop door experts gecontroleerd en schoongemaakt, zo weet je zeker dat hij stofvrij is en optimaal zal draaien zodra je hem in huis hebt. Als je jouw Xbox One via refurbished.nl koopt geven we je ook nog eens 3 jaar garantie bij je aankoop! Daarmee ben je verzekerd van service voor een aantrekkelijke prijs.