Refurbished Nintendo

Waarom Refurbished.nl?

Wat zeggen onze klanten over de Nintendo?

Een refurbished Nintendo kopen bij refurbished.nl

Nintendo is een grote naam onder gamers en heeft een speciaal plekje in de harten van vele mensen met personages zoals Mario, Donkey Kong, Link en Bowser. Nintendo heeft verschillende concepten geprobeerd over de jaren heen, van de normale GameCube tot de Wii waarbij je vooral met Motion controllers te werk ging. Nu heeft Nintendo een groot succes met de Nintendo Switch, de ideale hybride tussen een game console waarmee je lekker op de bank kunt gamen, en een handheld die je gemakkelijk mee op reis neemt voor in de trein of auto. Koop je een Nintendo console bij refurbished.nl dan ben je verzekerd van kwaliteit en zekerheid. Dit komt doordat de consoles door experts zijn gecontroleerd, gerepareerd en schoongemaakt. Daarnaast geven we je ook nog eens 3 jaar garantie op je aankoop bij ons!

Welke Nintendo consoles zijn er?

De Nintendo heeft in al zijn jaren flink veel verschillende consoles uitgebracht. Van de Gamecube tot de draagbare Nintendo DS tot het beste van beide werelden met de Nintendo Switch.

Verschillen tussen de Nintendo consoles

Om je te helpen met je keuze, geven we je hieronder de belangrijkste verschillen tussen de Xbox One S en Xbox One X. Ook vertellen we je wat de verschillen concreet voor je betekenen.

  • Opslagmogelijkheden: Deze is standaard 500 GB, maar bij de Xbox One X krijg je maar liefst 1 TB aan opslagruimte
  • CPU: Zowel de Xbox One S als de Xbox One X beschikken over een AMD Jaguar processor. Deze vind je ook in de Playstation 4 en zorgt voor uiterst scherpe beelden en een soepele speelervaring.
  • Graphics:Als het gaat om graphics performance dan is de Xbox One X koning. Door de extra werkgeheugen en sneller processor kun je prachtig in 4K gamen waarbij dit niet mogelijk is op de Xbox One S.

Is mijn refurbished Nintendo achterwaarts compatibel?

Het grote verschil met de Playstation is dat je bij de Xbox One series wel gebruik kunt maken van achterwaartse compatibiliteit. Dit betekent dat jouw Xbox 360 games gewoon afgespeeld kunnen worden op de Xbox One die jij hebt uitgezocht. Daarnaast kun je voor een kleine vergoeding per maand ook gebruik maken van de Xbox Game Pass, waardoor je gelijk toegang krijgt tot meer dan 100 geweldige games. Ben je op zoek naar een ander soort gameconsole? Bekijk dan de Xbox of Playstation.

Een Xbox tweedehands kopen of toch liever een refurbished Xbox ?

Een tweedehands Xbox kan een voordelige aankoop zijn, maar iets voor de laagste prijs kopen komt ook een risico. Een tweedehands Xbox kan beschadigd zijn of hij zit vol met stof van binnen. Heb je nog wel garantie en moet je hem ook op gaan halen? De keuze om je Xbox refurbished te halen zit in vergelijking vol met voordelen. Je Xbox wordt voor de verkoop door experts gecontroleerd en schoongemaakt, zo weet je zeker dat hij stofvrij is en optimaal zal draaien zodra je hem in huis hebt. Als je jouw Xbox One via refurbished.nl koopt geven we je ook nog eens 3 jaar garantie bij je aankoop! Daarmee ben je verzekerd van service voor een aantrekkelijke prijs.