Refurbished Playstation

Playstation 4 Slim | 1TB | 1 controller inbegrepen
€ 319,00 € 445,00
Morgen geleverd
Playstation 4 | 500 GB | 2 controllers inbegrepen
€ 299,00 € 480,00
Morgen geleverd
Playstation 4 Slim | 500 GB | 1 controller inbegrepen
€ 299,00 € 410,00
Morgen geleverd
Playstation 4 | 500 GB | 1 controller inbegrepen
€ 269,00 € 480,00
Morgen geleverd
Playstation 4 | 1 TB | 1 controller inbegrepen
€ 299,00 € 395,00
Morgen geleverd
1–5 (5)1

Waarom Refurbished.nl?

Wat zeggen onze klanten over de Playstation?

Een refurbished Playstation kopen bij refurbished.nl

Een Playstation is een geweldige game console waar je veel uren speelplezier kunt beleven. De Playstation is ook geschikt voor iedereen, of je nu op zoek bent naar keiharde actie in Call of Duty of je wilt weten hoe het is om profvoetballer te zijn in de een van de vele Fifa spellen. Bij refurbished.nl kun je een Playstation 3 en ook Playstation 4 refurbished kopen. Een Playstation bij refurbished.nl is door experts gecontroleerd en schoongemaakt. Zo ben je verzekerd van kwaliteit en wij geven je ook nog eens 3 jaar garantie!

Welke Playstation modellen zijn er?

In het assortiment van refurbished.nl vind je de Playstation 3 slim, Playstation 3 super slim, Playstation 4 en Playstation 4 slim. Beide generaties van de Playstation hebben zo hun voordelen. Maar wij vertellen je graag meer over de verschillen tussen deze game consoles.

De belangrijkste verschillen tussen de PS4 en de PS3

In 2009 bracht Sony de Playstation 3 slim op de markt. De slim versie is kleiner, lichter en verbruikt ook minder energie dan de oudere modellen. In 2012 werd deze versie opgevolgd door de Playstation 3 super slim. De super slim versie was nog eens 20% kleiner dan de voorgaande slim versie en verbruikte ook minder stroom. Een jaar later, in 2013, bracht Sony de opvolger van de Playstation 4 op de markt.

Verschillen tussen de PlayStation 4 modellen

Tussen de Playstation modellen zijn een aantal belangrijke verschillen, om je te helpen met deze keuze vertellen we je wat de concrete verschillen zijn.

  • Opslag: De standaard opslag voor de playstation modellen is 500 GB. De PS4 Slim heeft ook de mogelijkheid om tot 1 TB opslagruimte te gaan.
  • CPU: Alle modellen zijn voorzien van de snelle AMD jaguar processor. Deze zorgt ervoor dat je kan genieten van uiterst scherpe beelden en een soepele speelervaring.
  • Graphics: Bij de Pro geniet je van scherpere beelden die meer kleur bevatten dan de normale of slim variant. Dit betekend niet dat het beeld van de slim onderschat moet worden. Hoewel de slim geen 4k ondersteunt geniet je wel van prachtige beelden een een fijne speelervaring in Full-HD.

Voordelen van een Playstation 3 slim & super slim

  • Opslag: De standaard opslag verschilt veel tussen de verschillende Playstation 3 modellen. Zo begin je bij de standaard Playstation 3 bij 40GB, de Playstation 3 slim bij 120GB en de Playstation 3 Superslim heeft of 12 of 500GB aan opslagruimte beschikbaar.
  • CPU: Alle modellen zijn voorzien van dezelfde processor en specificaties. Hierdoor speel je alle games in dezelfde kwaliteit en zullen ze allemaal een fijne speelervaring bieden.
  • Graphics: Alle Playstation 3 modellen zijn voorzien van dezelfde graphicse processor en daardoor geniet je op alle Playstation 3 modellen van dezelfde vlijmscherpe kwaliteit.
  • Stroomverbruik: De Playstation 3 slim maakt gebruik van een kleinere chip waardoor deze maar liefst 70% minder energie verbruikt dan de normale Playstation 3. De Playstation 3 Superslim heeft een nog kleinere chip en verbruikt daardoor nog minder energie dan beide modellen.

Is mijn refurbished PlayStation 4 achterwaarts compatibel?

De Playstation 4 is helaas niet achterwaarts compatibel. Dit betekend dat het niet mogelijk is om games van je PS3 te spelen om je PS4. Dit komt omdat de PS4 naar een andere chip-architectuur is overgestapt om het voor ontwikkelaars makkelijker te maken om spelen te maken. Gelukkig heeft de Playstation 4 ondertussen voldoende games op zijn naam staan die jou nog vele uren zullen bezig houden. De Playstation 3 is daarentegen wel achterwaarts compatibel en daardoor kun je alle games van de Playstation 1 en 2 gewoon spelen op de Playstation 3. Ben je op zoek naar een ander soort gameconsole? Bekijk dan de Xbox of Nintendo.

Een Playstation tweedehands kopen of toch liever een refurbished PlayStation ?

Een tweedehands Playstation kan zeer voordelig zijn, maar weet je zeker dat je alleen maar wilt gaan voor de laagste prijs? Een tweedehands Playstation kan beschadigd zijn of juist ontzettend stoffig zijn van binnen. Het is vaak ook het geval dat de garantie bijna vervalt of zelfs al vervallen is. Als er dan iets stuk gaat aan je Playstation ben je uiteindelijk veel duurder uit door eventuele reparaties of het kopen van een compleet nieuwe gameconsole. Kies je om een Playstation refurbished te kopen bij refurbished.nl dan profiteer je van zekerheid, 3 jaar garantie en dat voor een aantrekkelijke prijs.