Refurbished Xiaomi 11T Pro

Waarom Refurbished.nl?

Wat zeggen onze klanten over de Xiaomi 11T Pro?

Online een refurbished Xiaomi 11T Pro kopen

refurbished.nl biedt jou een aantrekkelijke voordelige Xiaomi 11T Pro. Een refurbished Xiaomi 11T Pro is altijd goedkoper dan nieuw in de winkel. Deze betaal Op de prachtige 12 HZ full HD+ display kan je jouw favoriete series en films bekijken. Door de Amoled scherm heb je een hoge beeldkwaliteit en dit zorgt voor een optimale beeld ervaring. Daarnaast heeft de Xiaomi 11T Pro een krachtige accu waar je de hele dag mee door kan. Bij refurbished.nl profiteer je niet alleen van een voordelige prijs maar ook van de premium kwaliteit. Maak zelf de keuze voor welke conditie je gaat. Wil je gaan voor een smartphone die zo ’Goed is als nieuw’ of juist meer ‘Licht gebruikt’. Voor iedere portemonnee is er een Refurbished Xiaomi 11T Pro. Ga voor een refurbished Xiaomi 11T Pro en geniet van alle voordelen die je krijgt bij refurbished.nl!

Voordelen refurbished Xiaomi 11T Pro

+ 120Hz-display voor soepele bewegend beeld
+ Maak 8k video’s met de Xiaomi 11T Pro
+ Krachtige accu van 5000 mAh
+ Goedkoper dan een nieuwe Xiaomi 11T Pro in de winkel

Kwaliteit van een refurbished Xiaomi 11T Pro

✓ Een refurbished Xiaomi 11T Pro is zo goed als nieuw
✓Een refurbished Xiaomi 11T Pro is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ Een refurbished Xiaomi 11T Pro is een duurzame keuze
✓ 3 jaar garantie bij je aankoop

Altijd 3 jaar garantie

Bij refurbished.nl kan jij altijd profiteren van 3 jaar garantie. Op deze manier kan je met gerust hart gebruik maken van je smartphone. Een refurbished Xiaomi 11T Pro wordt gecontroleerd op meer dan 50 punten door onze professionals.Tijdens de controle wordt er gecontroleerd op eventuele defecten en onderdelen vervangen mocht dit nodig zijn. Op deze manier kunnen wij je zekerheid bieden op jouw aankoop!

Koop je refurbished Xiaomi 11T Pro bij refurbished.nl

Overweeg je een Xiaomi 11T Pro en ben je op zoek naar een goede deal? Een refurbished Xiaomi 11T Pro is dan ideaal voor jou. Bij refurbished.nl kan jij profiteren van een voordelige Xiaomi 11T Pro die altijd goedkoper is dan nieuw in de winkel. Daarnaast profiteer je van 3 jaar garantie en gratis verzending.Kies uit ons groot assortiment en maak zelf een keuze in welke conditie je jouw refurbished Xiaomi 11T Pro wilt. Naast refurbished Xiaomi 11T Pro heeft refurbished.nl een groot assortiment in andere bekende smartphones zoals, Samsung en Huawei. Bekijk onze brede assortiment op refurbished.nl. Als je vragen hebt of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op!

Vragen?

Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.nl.