Refurbished Xiaomi 12 Pro

€ 656,00 € 891,00
Op voorraad

Online een refurbished Xiaomi 12 Pro kopen

Ben je op zoek naar een Xiaomi 12 Pro en wil je een goede deal? Dan is een refurbished Xiaomi 12 Pro perfect voor jou! De Xiaomi 12 Pro is dit jaar uitgekomen en is een smartphone met een aardig prijskaartje. Maar bij refurbished.nl vindt je altijd goede deals. Een refurbished Xiaomi 12 Pro is namelijk goedkoper dan nieuw in de winkel. Profiteer daarnaast van 3 jaar garantie. Ben je op zoek naar een smartphone die de hele dag meegaat dan zal je vast blij worden van deze smartphone. De Xiaomi 12 Pro kan je ook draadloos opladen en daardoor hoef je niet altijd een kabel te gebruiken. Zo kan je ook lang genieten van jouw favoriete serie dankzij de AMOLED scherm en de 6,37 inch beeldscherm. Dit scherm zorgt voor meer levendige kleuren op je beeldscherm en vooral op een grote scherm is dit nodig. Deze smartphone ondersteund ook 5G en heeft een snelle processor waardoor je op hoge snelheid al je apps kan gebruiken. Neem ook prachtige foto’s met de 50 megapixel camera. Ga voor een refurbished Xiaomi 12 Pro en geniet van alle voordelen die je krijgt bij refurbished.nl.

Voordelen refurbished Xiaomi 12 Pro

+ Een 50 megapixel camera om mooie foto’s te maken
+ Een 6,37 inch scherm voor meer kijkplezier
+ Ondersteund 5G en heeft een snelle processor
+ Goedkoper dan een nieuwe Xiaomi 12 Pro in de winkel

Kwaliteit van een refurbished Xiaomi 12 Pro

✓ Een refurbished Xiaomi 12 Pro is zo goed als nieuw
✓Een refurbished Xiaomi 12 Pro is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ Een refurbished Xiaomi 12 Pro is een duurzame keuze
✓ 3 jaar garantie bij je aankoop

Altijd 3 jaar garantie

Bij refurbished.nl kan jij altijd profiteren van 3 jaar garantie. Op deze manier kan je met gerust hart gebruik maken van je smartphone. Een refurbished Xiaomi 12 Pro wordt gecontroleerd op meer dan 50 punten door onze professionals.Tijdens de controle wordt er gecontroleerd op eventuele defecten en onderdelen vervangen mocht dit nodig zijn. Op deze manier kunnen wij je zekerheid bieden op jouw aankoop!

Koop je refurbished Xiaomi 12 Pro bij refurbished.nl

Overweeg je een refurbished Xiaomi 12 Pro? Bij refurbished.nl heb je vele voordelen. Een refurbished Xiaomi 12 Pro is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook nog eens beter voor het milieu. Door een elektronisch apparaat een tweede leven te geven komt er minder CO2 uitstoot vrij. Bij het produceren van nieuwe elektronische apparaten komen er schadelijke stoffen vrij die niet goed zijn voor mens, dier en natuur. Op deze manier help je het milieu ook een handje mee. Maak zelf de keuze voor welke conditie je gaat. Wil je gaan voor een smartphone die zo ’Goed is als nieuw’ of juist meer ‘Licht gebruikt’. Voor iedere portemonnee is er een Refurbished Xiaomi 12 Pro. Refurbished heeft een groot assortiment in smartphones zoals, Samsung en Huawei. Bekijk onze brede assortiment op refurbished.nl. Als je vragen hebt of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op!

Vragen?

Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar [email protected]