Waarom biedt een refurbished model vaak meer zekerheid dan tweedehands?

8 Juni, 2023 13:27

In de wereld van elektronica zijn er talloze opties om te overwegen als je op zoek bent naar een nieuwe telefoon. Naast het kopen van een gloednieuw toestel, is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een tweedehands of refurbished toestel. Hoewel beide keuzes aantrekkelijk lijken, biedt een refurbished model vaak meer zekerheid dan een tweedehands telefoon. Laten we eens kijken waarom dit het geval is.

Waar moet je opletten bij het kopen van een tweedehands telefoon?

De wereld van elektronica is voortdurend in beweging en het kiezen van een nieuwe telefoon kan een uitdagende taak zijn. Er zijn een aantal punten waar je altijd op moet letten als je een nieuwe telefoon aanschaft. Het is altijd belangrijk om de fysieke staat van het product te controleren. Let op eventuele krassen, barsten of andere beschadigingen aan het beeldscherm en behuizing. Koop het liefst je tweedehands iPhone bij een betrouwbare bron. Er zijn verschillende online marktplaatsen en winkels waar je tweedehands iPhones kunt kopen, maar niet alle verkopers zijn even betrouwbaar. Doe grondig onderzoek naar verkopers en lees recensies van eerdere kopers. Hoewel het kopen van een tweedehands telefoon, zoals een iPhone aantrekkelijk kan zijn vanwege de lagere prijs, biedt een refurbished iPhone vaak meer zekerheid. Vooral bij oudere modellen zoals de iPhone SE 2020 kunnen er tekenen van slijtage zijn. Een refurbished iPhone wordt grondig gecontroleerd en getest. Mocht het nodig zijn worden er onderdelen vervangen of gerepareerd. Een refurbished iPhone is een goedkope iPhone die je in dit geval meer zekerheid zal bieden.

81079


Garantie en klantenservice

Een belangrijk voordeel van het kopen van een refurbished model is vaak de garantie die je krijgt. Bij refurbished.nl krijg je 3 jaar garantie op alle elektronische producten en kun je profiteren van gratis verzending. Overweeg je een iPhone 12 of een nieuwer model zoals de iPhone 13 Pro dan ben je bij refurbished.nl aan het juiste adres. Een refurbished iPhone is altijd goedkoper dan een nieuwe iPhone in de winkel en je kunt tientallen tot honderden euro’s besparen. Ook ben je altijd op de hoogte van de staat van een product. Geniet van alle functies en mogelijkheden van een iPhone, maar dan tegen een aantrekkelijke prijs. Zo is er voor iedere portemonnee een iPhone. Daarnaast kun je ook altijd terecht bij de klantenservice voor al je vragen. Zo ben je altijd verzekerd van een goed werkend product en kun je jarenlang genieten van jouw aankoop.

< Hoelang gaat een refurbished iPhone mee? Wordt refurbished als nieuw beschouwd? >