Refurbished.nl officieel uitgeroepen tot winnaar Shopping Awards Ecommerce50 2020

17 September, 2020 14:57

Zeist – refurbished.nl B.V. heeft gisteren de prijs voor het snelst groeiende E-commerce bedrijf in ontvangst mogen nemen. Hiermee is refurbished.nl het snelst groeiende e-commercebedrijf van Nederland. Dit onderzoek is uitgevoerd door consultancybureau EY. 

Winnaar Shopping Awards Ecommerce50 2020 

Eerder dit jaar kon refurbished.nl al met trots zeggen dat zij genomineerd waren voor de Award en gisteren was het zover. Refurbished.nl heeft de Award in ontvangst mogen nemen tijdens het jaarlijkse event waar alle grote spelers op het gebied van e-commerce aan meedoen. Het consultancybureau EY heeft hierop gelet op de groei in 2019 ten opzichte van 2017 met een groeiprognose voor 2020. Daarbij moet er sprake zijn van duurzame groei.

Missie Refurbished.nl

Refurbished.nl is in de refurbished markt begonnen met als missie om transparantie voor klanten te creëren. Er zijn talloze Refurbished aanbieders, maar klanten weten maar niet met welke partij zij in zee moeten gaan. Ondertussen stijgt de populariteit in Refurbished producten jaarlijks exponentieel en die markt blijft groeien naarmate producten toenemen in specificaties en dus in de prijs. Om de kwaliteit te waarborgen moeten leveranciers op Refurbished.nl door een strenge selecte waar producten op tientallen punten worden gecontroleerd. Zo is ons motto: ‘Wij doen het uitzoekwerk op het gebied van betrouwbare partijen zodat jij je alleen maar bezig hoeft te houden met het kiezen van het product.’ Op dit moment is Refurbished.nl actief in Nederland, België en Duitsland. Richting eind van het jaar wordt Refurbished.nl ook actief in Frankrijk.

Duurzaamheid 

Met deze Shopping Awards Ecommerce50 Award komt voor Refurbished.nl ook een verantwoordelijkheid, namelijk maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom is Refurbished.nl op dit moment in gesprek met Staatsbosbeheer met als doel ontbossing tegen te gaan. Zo worden er in het najaar op veel lege plekken in de Utrechtse heuvelrug bomen geplant. Dit is maar een van de projecten die wij voor ogen hebben, dus er volgt meer!

Shopping Awards 2020 winnaar refurbished.nl

< Apple Watch series 6 is uit en ondersteunt geen QI charging De Back to School weken zijn begonnen! >