Refurbished Macbook met eigen logo

7 Februari, 2019 08:24

Wij als refurbished expert zijn natuurlijk compleet overtuigd van refurbished producten, wij zien alle voordelen in en gebruiken ze natuurlijk ook volop. Bij refurbished.nl werkt iedereen dan ook met een refurbished MacBook Pro. Om onze MacBooks nog meer eigen te maken hebben we ons nieuwe logo laten verwerken in de behuizing.

De specialist

UncoverHet bedrijf achter het personaliseren van je Macbook is het Nederlandse Uncover. Zij zijn gespecialiseerd in het personaliseren van je prachtige MacBook en hebben dit inmiddels gedaan voor diverse grote DJ’s, CEO’s, zelfs onze eigen Koning Willem Alexander en nu ook voor refurbished.nl!

Het eindresultaat

Na een korte designronde werd het logo gereed gemaakt om als inlay het Apple logo te vervangen. Hierna is met een speciale laser ons logo uitgesneden. Na 2 dagen wachten konden we onze MacBooks ophalen en het eindresultaat is nog mooier dan wij hadden verwacht!

MacBook personaliseren

DJ Horizon met Uncover MacBookVind je het eindresultaat ook zo prachtig en wil je jouw eigen logo of design in je refurbished MacBook? Dat kan dus! Voor alle informatie en contact kun je surfen naar www.uncovermac.com. Ontvang direct 10% korting met de code Refurbished19.

Mocht je altijd al hebben afgevraagd hoe het logo van je MacBook licht geeft, maar nog niet weten hoe dit gebeurd? Het is eigenlijk heel eenvoudig. Achter het scherm van je MacBook ligt een grote lichtplaat en ditzelfde licht schijnt door het transparante logo heen! Zo simpel is het. Wij gaan heerlijk verder genieten van onze nog mooiere refurbished MacBooks. Bedankt Uncover!

< Refurbished Macbook Pro met Touch Bar nu te bestellen Geruchten rond iOS 13 >