Geruchten rond iOS 13

1 Februari, 2019 10:00

Rond juni 2019 kunnen we met zekerheid zeggen wat de nieuwe functies in iOS 13 gaan worden. Maar de geruchten molen draait alweer op volle rondom de nieuwe functies en aanpassingen in het iOS besturingsysteem van Apple.

Homescreen

Het gerucht gaat dat iOS een geheel nieuw startscherm (homescreen) gaat krijgen waarbij de traditionele iconen gaan verdwijnen en er dus wordt afgerekend met het al zo bekende homescreen. Onderdeel van het gerucht is dat dit ook al in iOS 12 de bedoeling was maar dat er vanuit Cupertino is gekozen om de stabiliteit binnen het iOS besturingssysteem voorrang te geven boven vernieuwingen.

iPad interessanter maker 

Het is ook de verwachtingen dat er enkele aanpassingen zullen komen voor het verder interssant maken van de iPad als een vervanging van de traditionele computer. Apple heeft hier de afgelopen kwartalen flink op geadverteerd en het zou dus logisch als de iPad productiever en flexibeler wordt in gebruik om daadwerkelijk als vervangingen te gebruiken voor een desktop of laptop.

Dark Mode 

Naar alle waarschijnlijkheid zal iOS naast macOS ook een volwaardige Dark Mode krijgen en hier zullen veel iOS gebruikers erg blij van worden. Het is niet alleen interessant in het gebruik in de avond maar ook in combinatie met OLED schermen. In combinatie met de OLED techniek kunnen bepaalde pixels worden uitgeschakeld wat gaat zorgen voor minder energieverbruik van het display en dus kan je iPhone X of iPhone Xs dan langer mee gaan.

WWDC 

Dit alles zal in juni 2019 duidelijk worden tijdens het Apple WWDC (world wide developers conference). Mocht je interesse hebben in de ontwikkelingen van het afgelopen jaar kan je op de developer site van Apple al het nieuws nog eens bekijken.

Wij houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen en de mogelijkheden voor alle Apple refurbished producten.

< Refurbished Macbook met eigen logo Refurbished iPhones afgeprijsd >