Refurbished iPhone XR: wanneer beschikbaar?

17 September, 2018 12:55

Apple heeft in september 2018 de iPhone XR aangekondigd. De iPhone XR is geen opvolger van de iPhone X, maar een uitgekleden versie met nieuwe chips van de iPhone XS en het beste van de iPhone 8. Waaronder een super scherpe camera met portrait modus, draadloos laden, het design van de iPhone X met een 6.1" super retina LCD scherm en FaceID, dus geen homeknop.

Met de iPhone XR heeft Apple een oude strategie toegepast die we ook kennen van de iPhone 5C. Dit model kwam later uit dan de iPhone 5 met de specificaties van het huidige model destijds, voor een lagere prijs en dus gepositioneerd als goedkopere iPhone, zonder echt in te leveren op functies die men graag gebruikt. Daarnaast werd dit model in 5 verschillende kleuren uitgebracht.

Wanneer de iPhone XR in de 6 verschillende kleuren ook als refurbished iPhone verkrijgbaar zal zijn is nog niet bekend. Waarschijnlijk zullen eind 2019 de eerste refurbished iPhone XR, iPhone X en iPhone XS langzaam verkrijgbaar zijn. Houdt onze website in de gaten!

UPDATE:
De refurbished iPhone XR is sinds 16 augustus 2019 verkrijgbaar op refurbished.nl.

< Refurbished iPad Pro met USB-C? Wat kan je allemaal met iOS 12 >