Refurbished iPad Pro met USB-C?

9 Oktober, 2018 15:05

Gaan we dan binnenkort 'eindelijk' iPads krijgen met USB-C? Die zou een mooie stap zijn om écht de post-desktop area in te stappen. Stel je voor dat je over 2  jaar je huidige iPad Pro kunt vervangen met een refurbished iPad Pro voor 'een prikkie' én met de toekomstige iOS en ondersteuning voor het gebruik van een bluetooth muis je macbook kunt vervangen, wow!

De iPad Pro met USB-C is nog niet aangekondigd, maar in iOS 12.1 zijn inmiddels wel al aanwijzingen gevonden voor USB-C en 4K ondersteuning. Dat beloofd wat, een iPad aangesloten aan een 4K scherm met USB-C en gebruiken met een bluetooth muis en toetsenbord. Dromen zijn de wereld nog niet uit!

Verwacht wordt dat in oktober van 2018 op een iPad gerelateerd Apple Event de nieuwe iPad Pro 12 inch met USB-C en 4K ondersteuning wordt aangekondigd en mogelijk ook al ruim voor sinterklaas en kerst in de winkels nieuw verkrijgbaar is. Mogelijk komt er ook een nieuwe stylus, wat de vraag of de iPad een 'muis' ondersteuning krijgt niet veel duidelijker maakt. Het is afwachten, wij kijken er naar uit!

< Refurbished iPhone X nu verkrijgbaar Refurbished iPhone XR: wanneer beschikbaar? >