5 Feiten die je moet weten over refurbished

25 Maart, 2020 07:41

Er is veel onduidelijkheid met betrekking tot refurbished elektronica. Dit maakt het moeilijk om de juiste keuze te maken. Met deze factsheet weet jij voortaan de zin van de onzin te scheiden.

Factsheet gevuld met feiten over refurbished telefoons

Ga naar refurbished.nl

Er is dus geen reden om te twijfelen, op refurbished.nl vind je alle elektronica die je nodig hebt. En dat voor een aantrekkelijke prijs! Bekijk dus snel onze webshop. Geld besparen en tegelijkertijd bijdragen aan duurzaamheid, begint vandaag.

Hieronder staat nog eens de tekst uit de factsheet "5 Feiten die je moet weten over refurbished", om gemakkelijk te kunnen printen:

Feit 1. Refurbished is even snel als nieuw

Voordat een refurbished iPhone wordt verkocht, is hij helemaal getest. En als blijkt dat een onderdeel kapot is, dan wordt het vervangen. Als jij een telefoon van refurbished.nl in handen hebt, dan weet je dus zeker dat hij 100% aan alle eisen voldoet.

Feit 2. Refurbished is heel anders dan tweedehands

Er zitten behoorlijk wat verschillen tussen tweedehands- en refurbished elektronica. Een refurbished telefoon wordt door professionals helemaal gereinigd en nagekeken. Ze ondergaan kwaliteitschecks en indien nodig worden onderdelen vervangen of gerepareerd. Bovendien is de telefoon helemaal vrij van data. Je ziet dus helemaal niets meer terug van de vorige gebruiker. Een tweedehands telefoon krijg je gewoon zoals hij op dat moment is.

Feit 3. Op refurbished elektronica zit gewoon garantie

Op alle refurbished telefoons bij refurbished.nl zit gewoon 3 jaar garantie. Dat is nóg een voordeel ten opzichte van tweedehands producten. Bovendien is de aanschaf voor jou daarmee extra veilig.

Feit 4. Refurbished is ook voor zakelijk gebruik

Steeds meer bedrijven gebruiken refurbished telefoons ook zakelijk. De voornaamste redenen zijn de lagere kosten en de verhoogde duurzaamheid. Zowel grote als kleine bedrijven gebruiken refurbished telefoons zonder problemen.

Feit 5. Refurbished telefoons gaan even lang mee als nieuwe

Een refurbished telefoon gaat bijna net zo lang mee als een nieuwe telefoon. Telefoons zijn van zichzelf namelijk zeer duurzaam. De voornaamste reden dat mensen hun telefoons weg doen, is omdat er een nieuwer model is uitgekomen. Dit terwijl hun huidige telefoon nog helemaal niet aan vervanging toe is. Wanneer een refurbished toestel bij de tweede gebruiker aankomt, heeft hij dus nog een lang leven voor zich.

Er is veel onduidelijkheid met betrekking tot refurbished elektronica. Dit maakt het moeilijk om de juiste keuze te maken. Met deze factsheet weet jij voortaan de zin van de onzin te scheiden.

Geld besparen en tegelijkertijd bijdragen aan duurzaamheid begint bij refurbished.nl

< Houd een voorjaarsschoonmaak op je Refurbished iPhone Apple kondigt nieuwe producten aan: dit moet je weten >