Refurbished Lenovo Tab M10 HD 2

Waarom Refurbished.nl?

Wat zeggen onze klanten over de Lenovo Tab M10 HD 2?

Online een refurbished Lenovo Tab M10 HD 2 kopen bij refurbished.nl

Ben je opzoek naar een goede tablet voor je kind of voor jezelf? Deze refurbished tablet heeft een stijlvolle uiterlijk en beschikt zelfs over een metalen behuizing. Dankzij de sterke behuizing is de refurbished Lenovo Tab M10 HD 2 ideaal voor kinderen. Met de Google Space app kun je gemakkelijk een tijdslimiet instellen. De betaalbare tablet is geschikt voor het hele gezin. Deze tablet beschikt over een octa core processor en is perfect voor alledaags gebruik, zoals het bekijken van video’s en surfen op het web. De refurbished Lenovo Tab M10 HD 2 heeft een 10,1 inch beeldscherm die je gemakkelijk overal kan meenemen.

Voordelen refurbished Lenovo Tab M10 HD 2

+ Is een betaalbare tablet voor het hele gezin
+ Veilig voor kinderen
+ Gemakkelijk mee te nemen
+ Een sterke metalen behuizing
+ Goedkoper dan in de winkel

Kwaliteit van de refurbished Lenovo Tab M10 HD 2

✓ Een refurbished Lenovo Tab M10 HD 2 is zo goed als nieuw
✓ 3 jaar garantie bij je aankoop
✓ De refurbished Lenovo Tab M10 HD 2 wordt uitvoerig nagekeken door experts
✓ Nauwkeurig gecontroleerd en geüpdatet naar de nieuwste software

Altijd 3 jaar garantie

Bij refurbished.nl heb je altijd 3 jaar garantie op je aankoop. Daarnaast worden de producten bij refurbished.nl gecontroleerd door professionals op meer dan 50 punten. Er wordt gekeken naar onder andere het scherm, batterij en besturingssysteem. Op deze manier heb je altijd een goed werkend product ook na je aankoop. De refurbished Lenovo Tab M10 HD 2 wordt schoon voor je opgeleverd.

Koop je refurbished Lenovo Tab M10 HD 2 bij refurbished.nl

Ben je op zoek naar een gezinsvriendelijke tablet dan ben je bij refurbished.nl bij het goede adres. Een refurbished Lenovo Tab M10 HD 2 is niet alleen goedkoper dan een nieuwe Lenovo Tab M10 HD 2 in de winkel. Het is ook nog is beter voor het milieu! Doordat deze tablet gezinsvriendelijk is kunnen kinderen hier ook gebruik van maken. Daarnaast is de tablet makkelijk mee te nemen. refurbished.nl heeft een groot assortiment in elektronische producten, zoals Sony tablets en Samsung smartphones. Bekijk ons assortiment op refurbished.nl. Heb je vragen of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op voor advies

Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.nl.