Refurbished Oppo A94

Waarom Refurbished.nl?

Wat zeggen onze klanten over de Oppo A94?

Online een refurbished Oppo A94 kopen

Een refurbished Oppo A94 is zo goed als nieuw. Het is een betrouwbaar smartphone voor een betaalbare prijs. De refurbished Oppo A94 heeft een sterke accu en de capaciteit om snel te laden. Zo kan je de hele dag door met jouw smartphone de dag doorkomen. Met de camera kan je 4k video’s maken en prima foto’s. Leuk om je Oppo A94 op vakantie te gebruiken om kwalitatieve video’s te maken. De refurbished Oppo A94 beschikt over een NFC chip waarbij je contactloos met je telefoon kan betalen. Ben je op zoek naar een smartphone met veel opslag dan kan je altijd de opslag uitbreiden met een Micro sd kaart. Oppo maakt gebruik van de welbekende Android besturingssysteem. Op deze manier kun jij altijd je favoriete android apps downloaden en gebruiken wanneer je wilt. Voor een uitstekende prijs kan jij in bezit zijn van een refurbished Oppo A94!

Voordelen refurbished Oppo A94 smartphone

+ Android besturingssysteem
+ Krachtige accu en snel opladen
+ Betaal waar en wanneer je kan met de NFC chip
+ Goedkoper dan een nieuwe Oppo A94 in de winkel

Kwaliteit van een refurbished Oppo A94 smartphone

✓ Een refurbished Oppo A94 is zo goed als nieuw
✓Een refurbished Oppo A94 is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ Een refurbished Oppo A94 een duurzame keuze
✓ 3 jaar garantie bij je aankoop

Altijd 3 jaar garantie!

Bij refurbished.nl kan jij altijd profiteren van 3 jaar garantie. Op deze manier kan je met gerust hart gebruik maken van je smartphone. Een refurbished Oppo A94 wordt gecontroleerd op meer dan 50 punten door onze professionals.Tijdens de controle wordt er gecontroleerd op eventuele defecten en onderdelen vervangen mocht dit nodig zijn. Op deze manier kunnen wij je zekerheid bieden op jouw aankoop!

Koop je refurbished Oppo A94 bij refurbished.nl

Overweeg je een refurbished Oppo A94 aan te schaffen en ben je op zoek naar een goede deal? Een refurbished Oppo A94 is goedkoper dan nieuw in een winkel. Profiteer van een voordelige prijs en goed kwaliteit. De refurbished Oppo A94 is in uitstekende staat en wordt gecontroleerd op meer dan 50 punten door onze professionals. Profiteer van de voordelen bij refurbished.nl, maak gebruik van 3 jaar garantie en gratis verzending. refurbished.nl heeft een groot assortiment van diverse smartphones zoals, Huawei, Samsung en Xiaomi. Bekijk onze assortiment op refurbished.nl. Heb je vragen of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op voor advies

Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.nl.