Refurbished Nokia X10

Waarom Refurbished.nl?

Refurbished Nokia X10 online kopen

Ben je op zoek naar een Nokia X10 voor een voordelige prijs. Dan ben je bij refurbished.nl aan het juiste adres. Een refurbished Nokia X10 is niet alleen goed voor je portemonnee maar ook nog eens beter voor het milieu. De Nokia X10 heeft een groot scherm en heeft een 5G ondersteuning. Wat bijzonders is voor een budget smartphone. Met de Nokia X10 kan je redelijk scherpe foto’s maken met de 48 MP camera. Met de 6,67 inch LCD scherm kan je al je favoriete foto’s terug bekijken. De achterkant geeft een plastic behuizing dit betekent dat je geen last hebt van vingerafdrukken op de achterkant. Daarnaast heeft de Nokia X10 een ingebouwde FM radio en een koptelefoonaansluiting. Bij refurbished.nl kan jij profiteren van premium kwaliteit. Kies zelf voor welke conditie je gaat. Wil je gaan voor een smartphone die zo ’Goed is als nieuw’ of juist meer ‘Licht gebruikt’. Voor iedere portemonnee is er een refurbished Nokia X10. Kies voor de refurbished Nokia X10 en profiteer van alle voordelen die je hebt bij refurbished.nl.

Voordelen refurbished Nokia X10

+ Groot scherm, namelijk 6.67 inch LCD scherm
+ De Nokia X10 heeft 5G ondersteuning
+ Plastic behuizing om vingerafdrukken te voorkomen
+ Goedkoper dan een nieuwe Nokia X10 in de winkel

Kwaliteit van een refurbished Nokia X10

✓ Een refurbished Nokia X10 is zo goed als nieuw
✓ Een refurbished Nokia X10 is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ Een refurbished Nokia X10 is een duurzame keuze
✓ 3 jaar garantie bij je aankoop

Altijd 3 jaar garantie

Bij refurbished.nl heb je altijd 3 jaar garantie op je aankoop. Daarnaast worden de producten bij refurbished.nl gecontroleerd op meer dan 50 punten door professionals. Er wordt gekeken naar onder andere het scherm, besturingssysteem en batterij. Op deze manier heb je altijd een werkend product ook na je aankoop. De refurbished Nokia X10 wordt schoon opgeleverd.

Koop je refurbished OnePlus 9 Pro bij refurbished.nl

Ben je op zoek naar een goede deal? Dan ben je bij refurbished.nl aan het juiste adres. Bij refurbished.nl kan jij profiteren van een voordelige refurbished Nokia X10, die altijd goedkoper is dan nieuw in de winkel. Bij het aanschaffen van jouw refurbished Nokia X10 krijg je 3 jaar garantie. De producten van refurbished.nl worden altijd gecontroleerd op meer dan 50 punten door professionals. Zo heb jij als klant zekerheid en kan je genieten van jouw aankoop. refurbished.nl heeft een groot assortiment in elektronica zoals, laptops en tablets. Bekijk ons assortiment op refurbished.nl. Heb je vragen of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op voor advies

Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.nl.