Refurbished Nokia 2.4

Waarom Refurbished.nl?

Refurbished Nokia 2.4 online kopen

De Nokia 2.4 is een budget smartphone voor kopers die niet veel eisen hebben. De smartphone is ideaal voor kopers die een gebruiksvriendelijke smartphone zoeken. De Nokia 2.4 heeft een groot scherm, namelijk 6,5 inch waarbij je fijn video’s kan bekijken. De batterij van de Nokia 2.4 gaat lang mee zodat jij ongestoord de hele dag kan Whatsappen met jouw vrienden of familie. Wil je gaan voor een duurzame keuze? Kies dan voor een refurbished Nokia 2.4. Dit is namelijk niet alleen goed voor je portemonnee maar ook nog eens beter voor het milieu. Een refurbished Nokia 2.4 is goedkoper dan nieuw in de winkel. Maar ook door het kiezen voor een refurbished Nokia 2.4 zorg je samen met andere refurbished kopers voor minder CO2 uitstoot. Door het produceren van nieuwe elektronische apparaten komen er schadelijke stoffen vrij en dit is niet goed voor het milieu. Op deze manier zetten wij samen een stapje dichterbij een groenere toekomst!

Voordelen refurbished Nokia 2.4

+ Gebruiksvriendelijke smartphone
+ Een accu die lang mee gaat
+ Een groot scherm, namelijk 6,5 inch
+ Goedkoper dan een nieuwe Nokia 2.4 in de winkel

Kwaliteit van een refurbished Nokia 2.4

✓ Een refurbished Nokia 2.4 is zo goed als nieuw
✓Een refurbished Nokia 2.4 is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ Een refurbished Nokia 2.4 is een duurzame keuze
✓ 3 jaar garantie bij je aankoop

Altijd 3 jaar garantie

Bij refurbished.nl heb je altijd 3 jaar garantie op je aankoop. Daarnaast worden de producten bij refurbished.nl gecontroleerd door professionals op meer dan 50 punten. Er wordt gekeken naar onder andere het scherm, besturingssysteem en batterij. Op deze manier heb je altijd een werkend product ook na je aankoop. De refurbished nokia 2.4 wordt schoon opgeleverd.

Koop je refurbished Nokia 2.4 bij refurbished.nl

Ben je op zoek naar een goede deal? Dan is de refurbished Nokia 2.4 perfect voor jou. Bij refurbished.nl profiteer je niet alleen van een voordelige prijs maar ook van de premium kwaliteit. Kies zelf voor welke conditie je gaat. Wil je gaan voor een smartphone die zo ’Goed is als nieuw’ of juist meer ‘Licht gebruikt’. Voor iedere portemonnee is er een refurbished Nokia 2.4. Alle producten bij refurbished.nl worden gecontroleerd op meer 50 punten door professionals. Daarnaast profiteer je van 3 jaar garantie. Op deze manier kan je met gerust hart jouw refurbished Nokia 2.4 gebruiken. Naast de Nokia 2.4 hebben wij een groot assortiment in andere bekende smartphones. Denk hierbij aan Xiaomi en Huawei. Ben jij benieuwd wat onze webshop allemaal te bieden heeft? Bekijk dan ons assortiment op refurbished.nl. heb je vragen of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op voor advies

Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.nl.