Refurbished Motorola Moto G6

Waarom Refurbished.nl?

Online een refurbished Motorola Moto G6 kopen

Ben je op zoek naar een Motorola Moto G6 voor een voordelige prijs? Dan is de refurbished Motorola Moto G6 perfect voor jou. De Motorola Moto G6 heeft een krachtige accu en daardoor razendsnel kan opladen. Deze smartphone draait op de welbekende Android besturingssysteem waarbij je toegang hebt tot de bekendste apps. Wat betreft het uiterlijk heeft de refurbished Motorola Moto G6 een clean uitstraling en een dunne rand. De refurbished Motorola Moto G6 is compact en gemakkelijk mee te nemen in je broekzak. Bij refurbished.nl profiteer je niet alleen van een voordelige refurbished Motorola moto G6 maar ook van premium kwaliteit. Maak zelf de keuze voor welke conditie je gaat. Wil je gaan voor een smartphone die zo ‘Goed is als nieuw’ of juist meer ‘Licht gebruikt’. Voor iedere portemonnee is er een refurbished Motorola Moto G6. Ga voor een refurbished Motorola Moto G6 en profiteer van alle voordelen die krijgt bij refurbished.nl

Voordelen refurbished Motorola Moto G6

+ Snel opladen dankzij de krachtige accu
+Compacte telefoon die je makkelijk in je zak kan nemen
+ Draait op de welbekende Android besturingssysteem
+ Goedkoper dan een nieuwe Motorola G6 in de winkel

Kwaliteit van een refurbished Motorola Moto G6

✓ Een refurbished Motorola Moto G6 is zo goed als nieuw
✓Een refurbished Motorola Moto G6 is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ Een refurbished Motorola Moto G6 is een duurzame keuze
✓ 3 jaar garantie bij je aankoop

Altijd 3 jaar garantie

Bij refurbished.nl heb je altijd 3 jaar garantie op je aankoop. Daarnaast worden de producten bij refurbished.nl gecontroleerd door professionals op meer dan 50 punten. Er wordt gekeken naar onder andere het scherm, batterij en besturingssysteem. Op deze manier heb je altijd een goed werkend product ook na je aankoop. De refurbished Motorola Moto G6 wordt schoon opgeleverd.

Koop je refurbished Motorola Moto G6 bij refurbished.nl

Overweeg je een refurbished Motorola Moto G6 en ben je op zoek naar de beste deal. Dan is de refurbished Motorola Moto G6 perfect voor jou. Bij refurbished.nl zijn de prijzen altijd goedkoper dan nieuw in de winkel. Daarnaast krijg je bij ons altijd 3 jaar garantie bij je aankoop. Ben je niet tevreden met je product. Geen probleem wij hebben een niet goed geld terug garantie polis. Maak gebruik van onze gratis verzending en schaf jouw refurbished Motorola Moto G6 aan bij refurbished.nl. Naast de refurbished Motorola Moto G6 heeft refurbished.nl een groot assortiment in andere bekende smartphones zoals, Huawei en Xiaomi. Bekijk ons brede assortiment op refurbished.nl. Als je vragen hebt of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op voor advies

Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.nl.