Refurbished Motorola Moto E30

Waarom Refurbished.nl?

Wat zeggen onze klanten over de Motorola Moto E30?

Online een refurbished Motorola Moto E30

Wil jij een Motorola Moto E30 aanschaffen voor een goede deal? Dan is een refurbished Motorola Moto E30 een goede keuze. De Motorola Moto E30 is goedkoper dan nieuw in de winkel. Door de Motorola Moto E30 een tweede leven te geven bespaar je ook nog eens op CO2 uitstoot. De refurbished Motorola Moto E30 heeft een 5.000 mAh accu. Waardoor je de dag kan doorkomen. Daarnaast is deze budget smartphone geschikt voor het bekijken van video’s. De refurbished Motorola Moto E30 heeft namelijk een 6,5 inch scherm. Wil jij de smartphone gebruiken voor WhatsApp en surfen op het web. Dan is de Motorola Moto E30 geschikt voor jou. De refurbished Motorola Moto E30 draait op Android en is daardoor ook makkelijk bestuurbaar. Bij refurbished.nl bepaal jij zelf in welke staat je de refurbished Motorola Moto E30 wilt. Wil je gaan voor een smartphone die zo ‘Goed is als nieuw’ of juist meer ‘Licht gebruikt’. Voor iedere portemonnee is er een refurbished Motorola Moto E30.

Voordelen refurbished Motorola Moto E30

+ Budget smartphone geschikt voor WhatsApp en surfen op het web
+ Een lange batterijduur door de 5.000 mAh accu
+ Draait op de welbekende Android Systeem
+ Goedkoper dan een nieuwe Motorola Moto E30 in de winkel

Kwaliteit van een refurbished Motorola Moto E30

✓ Een refurbished Motorola Moto E30 is zo goed als nieuw
✓Een refurbished Motorola Moto E30 is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ Een refurbished Motorola Moto E30 is een duurzame keuze
✓ 3 jaar garantie bij je aankoop

Altijd 3 jaar garantie

Bij refurbished.nl heb je altijd 3 jaar garantie op je aankoop. Daarnaast worden de producten bij refurbished.nl gecontroleerd door professionals op meer dan 50 punten. Er wordt gekeken naar onder andere het scherm, batterij en besturingssysteem. Op deze manier heb je altijd een goed werkend product ook na je aankoop. De refurbished Motorola Moto E30 wordt schoon opgeleverd.

Koop je refurbished Motorola Moto E30 bij refurbished.nl

Denk je eraan om een Motorola Moto E30 aan te schaffen. Ga dan voor een refurbished Motorola Moto E30 en bespaar daarbij ook nog eens het milieu. Door de Motorola Moto E30 een tweede leven te geven zorg je voor minder CO2 uitstoot. Bij het produceren van nieuwe elektronische apparaten, komen er schadelijke stoffen vrij. Deze stoffen zijn niet goed voor milieu, mens en dier. Zo help je samen met andere refurbished kopers het milieu een handje mee. Profiteer ook van 3 jaar garantie op jouw aankoop en gratis verzending. refurbished.nl heeft een groot assortiment in diverse elektronische apparaten, zoals smartphones, laptops en tablets. Bekijk ons brede assortiment op refurbished.nl. Als je vragen hebt of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op voor advies

Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.nl.