Refurbished LG K52

Waarom Refurbished.nl?

Online een refurbished LG K52 kopen

Wil jij graag een LG K52 maar dan voor een goede deal? Dan is de refurbished LG K52 ideaal voor jou. Een refurbished LG K52 is goedkoper dan nieuw in de winkel. Daarnaast help je het milieu een handje mee en daar worden wij allemaal beter van. De refurbished LG K52 is een smartphone met een prima accucapaciteit van 4000 mAh. Met de 6,6 inch beeldscherm kun je overal op je gemak video’s bekijken. Mocht je meer opslag nodig hebben dan is het mogelijk om dit uit te breiden met een Micro SD kaart. Bij refurbished.nl kies je zelf in welke staat jij jouw smartphone wilt. Ga je voor een smartphone die ‘ Goed is als nieuw’ of ‘Licht gebruikt’. Voor iedere portemonnee is er een refurbished LG K52.

Voordelen refurbished LG K52

+ Heeft een prima accu waarmee je uren verder kan
+ Een 6,6 inch scherm voor veel kijkplezier
+ Kies in welke staat jij jouw smartphone wilt
+ Goedkoper dan een nieuwe LG K52 in de winkel

Kwaliteit van een refurbished LG K52

✓ Een refurbished LG K52 is zo goed als nieuw
✓Een refurbished LG K52 is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ Een refurbished LG K52 is een duurzame keuze
✓ 3 jaar garantie bij je aankoop

Altijd 3 jaar garantie

Bij refurbished.nl heb je altijd 3 jaar garantie op je aankoop. Daarnaast worden de producten bij refurbished.nl gecontroleerd door professionals op meer dan 50 punten. Er wordt gekeken naar onder andere het scherm, batterij en besturingssysteem. Op deze manier heb je altijd een goed werkend product ook na je aankoop. De refurbished LG K52 wordt schoon opgeleverd.

Koop je LG K52 bij refurbished.nl

Bij refurbished.nl kies jij in welke staat jij jouw refurbished LG K52 wilt. Dat maakt een refurbished LG K52 goedkoper dan nieuw in de winkel. Daarnaast krijg je bij refurbished.nl altijd 3 jaar garantie op jouw aankoop. Ook worden alle apparaten op meer dan 50 punten gecontroleerd. Op deze manier is een product zo goed als nieuw. refurbished.nl heeft een groot assortiment in elektronische apparaten, zoalstablets en laptops. Bekijk ons brede assortiment op refurbished.nl. Als je vragen hebt of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op voor advies

Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.nl.