Refurbished LG K50

Waarom Refurbished.nl?

Wat zeggen onze klanten over de LG K50?

Online een refurbished LG K50 kopen

Ben je op zoek naar een LG K50? Bij refurbished.nl vind jij jouw voordelige LG K50. De refurbished LG K50 is een budget smartphone als je niet veel eisen hebt. Wil je graag een smartphone gebruiken voor whatsapp en het bekijken van video’s dan is de refurbished LG K50 ideaal voor jou. De LG K50 draait op de gebruiksvriendelijke Android besturingssysteem. Het is een smartphone die tegen een stootje kan en extreme weersomstandigheden. Beveilig je LG K50 met je vingerafdruk zodat alleen jij jouw toestel kunt ontgrendelen. Daarnaast is de refurbished LG K50 ook geschikt voor een microSD kaart om meer opslag te creëren op jouw smartphone. Bij refurbished.nl profiteer je niet alleen van voordelige deals maar ook nog eens van premium kwaliteit. Maak zelf de keuze voor welke conditie je gaat. Wil je gaan voor een smartphone die zo ‘Goed is als nieuw’ of juist meer ‘Licht gebruikt’. Voor iedere portemonnee is er een Refurbished LG K50. Koop jouw LG K50 bij refurbished.nl en profiteer van alle voordelen.

Voordelen refurbished LG K50

+ Extreem stevig en kan tegen een stootje
+ Uitbreidbare opslagruimte
+ Gebruiksvriendelijke smartphone
+ Goedkoper dan een nieuwe LG K50 in de winkel

Kwaliteit van een refurbished LG K50

✓ Een refurbished LG K50 is zo goed als nieuw
✓Een refurbished LG K50 is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ Een refurbished LG K50 is een duurzame keuze
✓ 3 jaar garantie bij je aankoop

Altijd 3 jaar garantie

Bij refurbished.nl heb je altijd 3 jaar garantie op je aankoop. Daarnaast worden de producten bij refurbished.nl gecontroleerd door professionals op meer dan 50 punten. Er wordt gekeken naar onder andere het scherm, batterij en besturingssysteem. Op deze manier heb je altijd een goed werkend product ook na je aankoop. De refurbished LG K50 wordt schoon opgeleverd.

Koop je LG K50 bij refurbished.nl

Overweeg je een LG K50 en ben je op zoek naar de beste deal? Dan is de refurbished LG K50 perfect voor jou. De LG K50 is bij refurbished.nl goedkoper dan nieuw in de winkel. Daarnaast krijg je altijd 3 jaar garantie en profiteer je altijd van gratis verzending. Maak zelf de keuze in welke conditie jij jouw refurbished LG K50 wil aanschaffen. Bij refurbished.nl wordt een apparaat op meer dan 50 punten gecontroleerd door professionals. Aan de hand van deze keuring kan er voor gekozen worden om onderdelen te vervangen. Op deze manier is het product zo goed als nieuw. refurbished.nl heeft een groot assortiment in andere bekende smartphones zoals, Huawei en Samsung. Bekijk ons brede assortiment op refurbished.nl. Als je vragen hebt of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op voor advies

Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.nl.