Refurbished Google Pixel 6a

Google Pixel 6a | 128GB | Zwart | 5G
€ 369,00 € 459,00
Morgen verzonden
Google Pixel 6a | 128GB | Wit | 5G
€ 353,00 € 459,00
Morgen verzonden
Google Pixel 6a | 128GB | Groen | 5G
€ 395,00 € 459,00
Morgen verzonden
1–3 (3)1

Waarom Refurbished.nl?

Online een refurbished Google Pixel 6a kopen

Wil je graag de Google Pixel 6a aanschaffen en ben je op zoek naar een goede deal? Dan is de refurbished Google Pixel 6a perfect voor jou. De A series zijn de voordelige varianten van de Google smartphone collectie. Kies je voor een refurbished Google Pixel 6a dan is deze ook nog eens goedkoper dan nieuw in de winkel. Deze refurbished Google smartphone heeft een 6,1 inch FHD OLED scherm. Ideaal voor het bekijken van video’s. De OLED scherm zorgt voor mooie kleuren waarbij je jouw kijkplezier verhoogt. De Google Pixel 6a is een smartphone die tegen een stootje kan dankzij de beschermlaag van Gorilla Glass. Ideaal voor gebruikers die te maken hebben met ruige werkzaamheden. De Google Pixel 6a is verkrijgbaar in diverse kleuren. Met de vingerafdruk beveiliging bescherm je al je documenten en foto’s. Bij refurbished.nl kies je zelf in welke conditie jij jouw refurbished Google Pixel 6a wilt. Kies je voor een smartphone die zo ‘Goed is als nieuw’ of ‘Licht gebruikt’. Voor iedere portemonnee is er een refurbished Google Pixel 6a. Ga voor een refurbished Google Pixel 6a en profiteer van alle voordelen.

Voordelen refurbished Google Pixel 6a

+ Vergrendel de Google Pixel 6a met je vingerafdruk
+Een 6,1 inch FHD OLED scherm voor veel kijkplezier
+ Verkrijgbaar in verschillende kleuren
+Goedkoper dan een nieuwe Google Pixel 6a in de win

Kwaliteit van een refurbished Google Pixel 6a

✓Een refurbished Google Pixel 6a is zo goed als nieuw
✓Een refurbished Google Pixel 6a is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ 3 jaar garantie bij je aankoop
✓Een refurbished Google Pixel 6a is een duurzame keuze

Altijd 3 jaar garantie

Bij refurbished.nl kan jij altijd profiteren van 3 jaar garantie. Op deze manier kan je met gerust hart gebruik maken van je smartphone. Een refurbished Google Pixel 6a wordt gecontroleerd op meer dan 50 punten door onze professionals.Tijdens de controle wordt er gecontroleerd op eventuele defecten en onderdelen vervangen mocht dit nodig zijn. Op deze manier kunnen wij je zekerheid bieden op jouw aankoop! .

Koop je refurbished Google Pixel 6a bij refurbished.nl

Ben je op zoek naar een budget smartphone die tegen een stootje kan. Dan is de refurbished Google Pixel 6a ideaal voor jou. De refurbished Google Pixel 6a is een smartphone die tegen een stootje kan en is geschikt voor diverse omstandigheden. Alle producten worden bij refurbished.nl gecontroleerd op meer dan 50 punten, zoals de batterij, WiFi en beeldscherm. Op deze manier ben je altijd verzekerd van een goed werkend product. Naast de Google Pixel 6a heeft refurbished.nl een groot assortiment in andere bekende smartphones, zoals Huawei en Samsung. Ben jij benieuwd wat onze webshop allemaal te bieden heeft? Bekijk dan ons assortiment op refurbished.nl heb je vragen of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op voor advies

Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.nl.