Refurbished Emporia

Waarom Refurbished.nl?

Wat zeggen onze klanten over de Emporia?

Online een refurbished Emporia kopen

Heb je weinig budget en ben je opzoek naar een eenvoudige mobiele telefoon? Bij refurbished.nl kan jij jouw Emporia telefoon voordelig aanschaffen. Emporia staat voor het eenvoudiger maken van communicatie door middel van haar mobiele telefoons. Emporia is een expert op het gebied van mobiele telefoons voor senioren en is geschikt voor de koper die op zoek is naar een simpele mobiele telefoon. Zo zijn er mobiele telefoons met grote toetsen, waarbij je makkelijk kan typen en waterbestendig zijn. Wil je graag een telefoon gebruiken voor bellen en sms'en dan is de refurbished Emporia perfect voor jou! Bij refurbished.nl kan je profiteren van uitstekende prijzen en hoogwaardige kwaliteit.

Voordelen refurbished Emporia

+ Geschikt voor kopers die graag alleen willen bellen en sms'en
+ Gebruiksvriendelijke toestellen, voor elke leeftijd is er een toestel
+ Gespecialiseerd in senioren telefoons met grote knoppen
+ Goedkoper dan een nieuwe Emporia toestel in de winkel

Kwaliteit van een refurbished Emporia

✓ Een refurbished Emporia toestel is zo goed als nieuw
✓Een refurbished Emporia toestel is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ Een refurbished Emporia toestel een duurzame keuze
✓ Altijd 3 jaar garantie!

Een refurbished Emporia zo goed als nieuw

Bij refurbished.nl kies jij in welke staat jij je mobiele telefoon wilt kopen. Onze refurbished toestellen worden altijd door professionals op meer dan 50 punten gecontroleerd. Denk hierbij aan de WiFi, accu en scherm. Een refurbished toestel wordt altijd schoon opgeleverd. Het voordeel van een refurbished Emporia toestel is dat het veel goedkoper is dan nieuw in de winkel. Daarnaast is het meer betrouwbaar dan een tweedehands Emporia toestel.

Koop je refurbished Emporia bij refurbished.nl

Bij refurbished.nl krijg je altijd 3 jaar garantie op je aankoop. Op deze manier ben altijd verzekerd van een goed werkend product. Een refurbished Emporia is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook nog eens beter voor het milieu. Door de levensduur van een apparaat te verlengen kunnen wij de CO2 uitstoot verlagen. Samen met andere refurbished kopers help je het milieu een handje mee. Profiteer ook van de voordelen die je krijgt bij refurbished.nl. Bij refurbished.nl kan jij zelf kiezen in welke staat je telefoon is. Ga je voor de product conditie ‘Zo goed als nieuw’, ‘Licht gebruikt’ of ‘Duidelijke gebruikssporen. Zo is er voor elke portemonnee een geschikte refurbished Emporia. Niet tevreden over je aankoop, geen probleem wij hebben een 30 dagen niet goed geld terug garantie polis. Naast refurbished Emporia toestellen hebben wij ook andere smartphones zoals, Huawei en Xiaomi. Bekijk onze brede assortiment op refurbished.nl. Heeft u nog vragen? neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op voor advies

Heeft u vragen? Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.nl.