Refurbished Ring Video Deurbel 3

Waarom Refurbished.nl?

Wat zeggen onze klanten over de Ring Video Deurbel 3?

Ring Video Deurbel 3 kopen?

De Ring video deurbel 3 is de ideale deurbel voor wie meer veiligheid wil rondom zijn huis. Een veilig huis begint immers bij je voordeur. Via de Ring video deurbel 3 kun je vanaf iedere plek contact hebben met mensen die bij je aanbellen. Of je nu lekker thuis op de bank zit, of op bezoek bent bij vrienden en familie aan de andere kant van het land. Alle meldingen ontvang je gemakkelijk op je telefoon en door de ingebouwde nachtvisie kun je ook in het donker goed zien wat er bij je deur afspeelt.

De voordelen van een refurbished Ring Video Deurbel 3

Een van de nadelen van het kopen van een Gloednieuwe Ring Deurbel is het feit dat deze relatief duur zijn. Maar door de toegevoegde veiligheid is deze deurbel zeer gewild. Bij refurbished.nl kunt u goedkoper een ring deurbel bestellen door deze als refurbished aan te schaffen. Ondanks dat deze deurbel al een eerdere eigenaar heeft gehad zorgen wij ervoor dat deze deurbel zijn kwaliteit behoudt. Dit doen we door een controle uit te voeren die op tientallen punten wordt uitgevoerd.

Voordelen refurbished Ring Video Deurbel 3

+ 1080p HD-video met tweerichtingsspraak
+ Oplaadbare batterij
+ Nachtzicht
+ Bewegingsdetectie van 1,5 tot 9 meter
+ Meldingen snel en gemakkelijk op je telefoon

Kwaliteit van een refurbished Ring Video Deurbel 3

✓ De Ring video deurbel 3 is zo goed als nieuw
✓ De Ring video deurbel 3 is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ De Ring video deurbel 3 is een duurzame keuze
✓ Altijd 3 jaar garantie!
✓ Voorzien van de nieuwste software

Een veilig huis begint bij je voordeur

Met de Ring video deurbel 3 maak je eenvoudig contact met iedereen die bij je aanbelt. Zo kun je vanaf je bank gemakkelijk verkopers wegsturen, of de bezorger je pakketje op een andere plek laten leggen als je niet thuis bent. Door de nachtvisie van de Ring video deurbel kun je ook in de avond goed zien wat er gebeurd zo hoef je nooit meer bang te zijn. Door de ingebouwde bewegingsdetector kun je ook instellen wanneer je meldingen wilt ontvangen. Of je nu aan een drukke straat woont of een lange oprit hebt, de Ring video deurbel is aan te passen aan jouw wensen.

Toevoeging voor je slimme huis

De Ring Video Deurbel is aan te sluiten op de smart home systemen van Amazon en Samsung en zorgt ervoor dat ieder onderdeel van je huis gemakkelijk vanuit 1 overzicht te bedienen is. Samen met de extra veiligheid van de Ring video deurbel maak jij een huis dat net lijkt alsof het uit de toekomst komt.

Extra accessoires

Bij de Ring video deurbel 3 ontvang je alle meldingen op je telefoon, maar dit betekend ook dat je deze altijd binnen handbereik moet hebben. Ring verkoopt ook extra accessoires zoals een gong waardoor je de deurbel overal in huis hoort. Wil je gaan voor extra beveiliging, dan zijn er ook extra camera’s te bestellen die ook je achtertuin, oprit of andere plekken van je huis in de gaten houden.

Koop jouw refurbished Ring Video Deurbel 3 bij refurbished.nl

Als je opzoek bent naar een Ring Video Deurbel om je huis beter te beveiligen, maar je weet niet waar je jouw aankoop moet doen? Dan ben je hier bij refurbished.nl aan het juiste adres. Bestellen gaat eenvoudig en wij bieden ook nog eens 3 jaar garantie op iedere aankoop die gedaan wordt in onze webshop. Naast de gratis verzending, gratis retournering en de 30 dagen niet goed geld terug garantie, bent u als klant verzekerd van service en kwaliteit. Naast Deurbellen hebben wij een breed assortiment van iPhones, iPads en Laptops. Bij vragen of onduidelijkheden kun je gerust contact met ons opnemen!