Wat is de beste iPhone voor in je broekzak?

11 Maart, 2022 14:00

Apple heeft tijdens de presentatie een flink aantal nieuwe aankondigingen gedaan voor zowel de iPhones en dit brengt iedereen weer aan het denken, hoe groot wil ik mijn iPhone hebben en welke iPhone past het best bij mijn wensen? Lees dan vooral verder want wij vertellen je graag meer.

Bigger is better

Al sinds de allereerste iPhones heb je een Plus of een Max variant gehad. Het verschil tussen een regulier model en een Plus of Max variant is vaak het formaat wat het scherm heeft. Ook is het mogelijk dat deze grotere modellen betere accuduur hebben, dit komt omdat er een grotere accu in gezet kan worden door het grotere formaat. Een groter scherm is natuurlijk ook beter als je veel geniet van videos van bijvoorbeeld TikToks of Netflix. Zo kan jij je perfect laten mee slapen in de details van de serie van jouw keuze.

Formaat voor in je broekzak

Voor veel mensen is het belangrijk dat hun smartphone ook in hun broekzak past. Met de iPhone 12 heeft Apple de Mini variant in het leven geroepen. De iPhone 12 mini is zelfs kleiner dan de al kleine iPhone SE 2020. Maar de nieuwe series doet niet onder als het gaat om schermgrootte. Deze is bij de iPhone 12 mini 5.4 inch, maar bij de SE 2020 enkel 4.7 inch.

De middenweg

De reguliere modellen als de iPhone 12 en 12 Pro zitten qua beeldschermgrootte en specificaties mooi in het midden. Zo geniet je bij een iPhone 12 van een 6.1 inch randloos scherm. Ook qua batterij grote zul je er bij ‘normaal’ gebruik iets meer dan een dag kunnen genieten van je iPhone 12.

Blik op de toekomst

Apple heeft recent zijn de aankondiging gedaan voor iPhone SE 2022. Met zijn 4,7 inch blijft dit scherm even groot als de SE 2020, maar heeft een verbeterde chip en is ook nog eens toekomstbestendig doordat de nieuwe SE 5G-internet kan ontvangen.

< Shopping Awards 2022 | Refurbished.nl Keuzehulp: de verschillende soorten Apple Watch bandjes >