Refurbished.nl pakt tweede plaats in de categorie 'Niche Platformen/Marktplaatsen'

9 Juni, 2022 13:01

Deze week waren de Shopping Awards 2022 en deze vonden het eerst sinds Corona weer in persoon plaats. refurbished.nl deed ook dit jaar mee en mede dankzij jullie is refurbished.nl tweede geworden in de categorie ‘Niche Platformen/Marktplaatsen’.

Tweede plaats Categorie Niche Platformen/Marktplaatsen

Al 3 jaar op rij neemt refurbished.nl met trost deel aan de Shopping Awards en ieder jaar zijn we in de prijzen gevallen. Vorig jaar maakte we met trots deel uit van de top 10 snelst groeiende bedrijven. Dit jaar is refurbished.nl wederom trots om te behoren tot de top 3 in Niche Platformen/Marktplaatsen. Door alle publieksstemmen en de uitstekende vakjury hebben wij deze positie kunnen bemachtigen. Hiervoor willen wij iedereen bedanken!

Missie refurbished.nl 2022 en verder

refurbished.nl blijft ieder jaar bouwen aan haar missie om transparantie en duidelijkheid voor de klanten te creëren. Door de populariteit van refurbished apparaten zijn er talloze aanbieders en als klant weet je niet met welke partijen je in zee moet gaan. Om de kwaliteit te waarborgen moeten leveranciers op refurbished.nl door een strenge selecte waar producten op tientallen punten worden gecontroleerd. Zo is ons motto: ‘Wij doen het uitzoekwerk op het gebied van betrouwbare partijen zodat jij je alleen maar bezig hoeft te houden met het kiezen van het product.’ Op dit moment is refurbished.nl actief in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Verbreding en verdieping van het assortiment

Sinds de Shopping Awards van vorig jaar heeft refurbished.nl een groot verbreding van haar assortiment gehad. Zo vind je tegenwoordig een groot aanbod laptops van de merken Dell, Lenovo en HP.  Naast laptops vind je ook een groot aanbod aan Samsungs en andere smartphones van de merken Huawei, Xiaomi, LG en Google Pixel. De verdieping van het assortiment heeft plaatsgevonden in het aantal beschikbare modellen van onze leveranciers. Zo is er vandaag de dag meer voorraad beschikbaar, waardoor we nóg meer klanten kunnen verblijden met een refurbished device.

< Gerucht: Nieuwe Apple Watch Pro voor de extreme sporter Release van iOS 15.4, wat is er nieuw? >