Refurbished.nl lanceert unieke videokeuzehulp Yasmin

22 Februari, 2023 14:02

Als eerste webwinkel in Nederland lanceert refurbished.nl de super handige videokeuzehulp Yasmin! Bezoekers van refurbished.nl zien op de website een vriendelijke dame met een duidelijk zichtbare afspeelknop om de keuzehulp te starten. Ben jij op zoek naar een refurbished iPhone, maar weet je nog niet welk model? Yasmin helpt je in 4 simpele en snelle stappen.

Op refurbished.nl stelt Yasmin je enkele korte vragen. Elke vraag beantwoord je door te drukken op de knop van een van de beschikbare opties. Na ongeveer 30 seconden heb je de 4 vragen beantwoord en wordt je doorgestuurd naar de refurbished iPhone die het beste bij jou past, voor de beste prijs én met 3 jaar garantie.

Emma van Breen, marketing manager van refurbished.nl, geeft aan: “Uit onze data analyses bleek dat het merendeel van onze klanten vóór dat zij een aankoop bij ons doen, nog niet weten weten welk product zij precies zoeken.” - Omar Ouchene, oprichter van refurbished.nl, voegt hier aan toe: “Met name vóór de opkomst en in de beginjaren van internet, was het heel normaal om offline in een fysieke winkel je product te kopen en je daarbij te laten adviseren door een verkoper. Zo’n verkoper weet natuurlijk door het stellen van een aantal simpele vragen, je snel te helpen en het product te vinden die het beste bij jou past.”.

Tegenwoordig kan het op een website soms een wirwar van zijn van allerlei verschillende producten, filters en informatie die de zoektocht voor de klant niet eenvoudiger maken. Daar heeft refurbished.nl dus iets op gevonden! De videokeuzehulp Yasmin. Ben jij nieuwsgierig geworden en wil jij weten hoe dit werkt? Bezoek refurbished.nl en probeer het gratis uit. Misschien kom je wel voor een verrassing te staan!

< Shopping Awards 2023 | Refurbished.nl Refurbished.nl genomineerd voor de CrossBorder Top 30 >