Refurbished.nl behoort wederom tot de top 10 snelst groeiende E Commerce bedrijf van 2021.

26 Maart, 2021 13:35

Gisteren was de online editie van de Shopping Awards 2021 en refurbished.nl is trots op de gewonnen posities. Zij stonden tweede in de categorie beste Marktplaats van Nederland en behoorde met de 6e positie ook tot de top 10 snelst groeiende e-commerce bedrijven van Nederland.

Vorig jaar heeft refurbished.nl met trots de award voor snelst groeiende e-commerce in ontvangst mogen nemen. Dit jaar is refurbished.nl wederom trots om tot de top 10 van snelst groeiende bedrijven te mogen behoren. Het landschap van e-commerce verandert razendsnel en om twee jaar op rij in de top 10 aanwezig te zijn is een prestatie om trots op te zijn.

refurbished.nl heeft in het afgelopen jaar door gebouwd op haar missie om transparantie te creëren voor de consumenten. De refurbished markt wordt steeds populairder en zo zijn er tal van nieuwe aanbieders die om de hoek komen kijken. Om de kwaliteit te waarborgen moeten aanbieders van refurbished.nl dan ook voldoen aan een strenge check en worden producten van deze aanbieders op tientallen punten gecontroleerd voordat ze worden toegelaten tot het platform.

Sinds de Shopping Awards van vorig jaar heeft refurbished.nl extra stappen gezet in het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Er zijn op dit moment honderd bomen geplant in het bosgebied van het Lage Vuursche. Deze actie is opgezet in samenwerking met Staatsbosbeheer. Dit is enkel het begin en wij hebben nog veel meer projecten voor het oog.

Shopping Awards 2021

< Nu ook een Buyback programma bij www.refurbished.nl (verkopen?) Nieuwe iPad mini mogelijk al in April op de markt! >