Je eigen Credit Card gebruiken met Apple Pay in Nederland

5 Maart, 2020 10:52

Apple Pay in combinatie met je bankrekening

Een van de mooie functies binnen het Apple eco-systeem is Apple Pay. Met gemak veilig en intuïtief betalingen doen. Het werkt in Nederland al een aantal maanden bij meerdere banken. De ABN-AMRO en ING waren de eerste maar er komen steeds meer instanties bij. Bij nagenoeg alle betaal automaten kan je in Nederland draadloos afrekenen. Dit werkt voor nu alleen nog met de standaard betaalkaarten van de betreffende bank (debtetkaarten).

Apple Pay in combinatie met je Credit Card

Nu schijnt het zo te zijn dat Apple in overleg is met de ABN-AMRO en de ING voor het openstellen van betalingen met je Credit Card van je eigen bank. Deze functionaliteit zou ergens deze zomer vrijgegeven moeten worden maar het kan zomaar ook voor de zomer al gereed zijn. Dit kan natuurlijk van pas komen met grote uitgaven of als je op reis bent en je betalingen wil spreiden.  Het zou hierbij gaan om de kaarten van MasterCard en VISA.

Het gebruik van American Express in combinatie met Apple Pay in Nederland is nog niets over bekend.

Apple Pay in combinatie met Apple eigen kaart.

In Amerika is de eigen kaart van Apple (Apple Card) al live. Ook deze kaart zal in de toekomst naar Nederland en België gaan komen. Wanneer dit gaat gebeuren is echter nog niet helder.

Ook bij refurbished.nl kan je uiteraard met Apple Pay betalen.

< Zo werden duurzaamheid en refurbished onafscheidelijk Refurbished.nl genomineerd voor Shopping Awards Ecommerce50 >