Laptoptassen en sleeves

Waarom Refurbished.nl?

Een laptoptas of sleeve kopen?

Een laptop of MacBook is een geweldig, maar ook zeer gevoelig stukje elektronica. Daarom is het verstandig om je laptop goed te beschermen tegen krassen, beschadigingen maar ook stof en vuil. Een laptoptas is een slimme manier om je laptop te beschermen en ervoor te zorgen dat je laptop langer mee zal gaan. Bij het kiezen van een laptoptas is het wel belangrijk om te weten hoe groot de laptop is want een 15.6 inch laptop kan natuurlijk niet in een 13 inch laptoptas. De laptopsleeves bij refurbished.nl zijn er in verschillende kleuren, zo kun jij je laptoptas mooi afstemmen op de kleur van jouw laptop.

Waarom een laptoptas of sleeve kopen voor jouw refurbished laptop of MacBook?

Heb je net een refurbished laptop of MacBook aangeschaft voor je werk of studie? En beschik je nog niet over een laptoptas? Dan is het handig om direct een laptoptas aan te schaffen. Het zou natuurlijk zonde zijn om als jouw refurbished laptop beschadigd raakt omdat je hem in je schooltas met al je boeken doet. Je refurbished laptop is uitvoerig gecontroleerd door professionals en daarna is het aan jou om je laptop te beschermen zodat je hier optimaal en nog vele jaren van kunt genieten.

Een toevoeging op iedere refurbished laptop en MacBook

Een laptoptas zorgt ervoor dat jij jouw laptop of MacBook op een veilige en compacte manier kunt vervoeren. Door de verschillende kleuren zorg jij ervoor je heel zakelijk of juist heel kleurrijk overkomt. Het hebben van een laptoptas is een functionele toevoeging voor iedere refurbished laptop.

Over refurbished.nl

refurbished.nl gelooft al sinds 2016 in een circulaire economie en is uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van refurbished elektronica in Nederland. Door te kiezen voor refurbished producten worden er zeldzame grondstoffen bespaart en wordt er ook minder C02 geproduceerd. Doordat deze producten al een eigenaar gehad hebben kunnen wij de producten voor een lagere prijs aanbieden. Als u kiest voor een refurbished laptop bent u dus goed bezig voor het milieu als voor uw portemonnee.