Refurbished iMac Pro

Waarom Refurbished.nl?

Wat zeggen onze klanten over de iMac Pro?

Online een iMac Pro kopen

De iMac Pro is een all-in-one product die geschikt is voor de veeleisende gebruiker. Deze iMac heeft geavanceerde functies en hoge grafische prestaties. De iMac Pro is ideaal voor zware programma’s zoals, Adobe Photoshop. Daarnaast heeft de iMac Pro een extra grote scherm die het gemakkelijker maakt om aan je grafische projecten te werken. De unieke kleur van de iMac Pro geeft je bureau een strakke uitstraling. Een refurbished iMac Pro is betaalbaar en en goedkoper dan iMac Pro in de winkel. Profiteer van een betaalbare iMac Pro bij refurbished.nl. refurbished.nl biedt duurzame producten aan in combinatie met hoogwaardige kwaliteit.

Voordelen refurbished iMac Pro

+ Strak design in een unieke kleur
+ Extra groot scherm
+ Van uitstekende kwaliteit en hoge grafische prestaties
+ Goedkoper dan een nieuwe iMac Pro in de winkel

Kwaliteit van een refurbished iMac Pro

✓ Een refurbished iMac Pro is zo goed als nieuw
✓ Een refurbished iMac Pro is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ Een refurbished iMac Pro is een duurzame keuze
✓ Altijd 3 jaar garantie!

Altijd 3 jaar garantie op onze webshop

Bij elke aanschaf op refurbished.nl krijgt de klant een garantie van 3 jaar. Daarnaast worden al onze producten gecontroleerd door onze professionals op meer dan 50 punten. Dit doen wij om de klant zekerheid te geven. Zo zorgen wij niet alleen voor de scherpste prijzen maar ook voor de beste kwaliteit!

Koop je iMac Pro bij refurbished.nl

Ben je op zoek naar een betaalbare iMac Pro? Het kopen van een iMac Pro bij refurbished.nl geeft je recht op een garantie van 3 jaar. Dit is mooi meegenomen want dit geeft jou de zekerheid voor een goed werkend product. Een refurbished iMac Pro is zo goed als nieuw en ook duurzaam. Bestellen gaat eenvoudig via onze webshop en dit zonder verzendkosten. Wij bieden ook een 30 dagen niet goed geld terug garantie met gratis retour. Zo bent u verzekerd van kwaliteit! Bekijk onze brede assortiment op refurbished.nl. Naast iMac’s hebben wij ook andere Apple producten zoals, Apple Watches en iPhones.

Let op: De iMac’s van refurbished.nl worden zonder toetsenbord en muis geleverd.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met onze klantenservice. Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.nl.