Refurbished GoPro HERO 8

Uitverkocht

Tijdelijk geen voorraad

Alles over de GoPro HERO 8

Met de GoPro HERO 8 neem je video's op tijdens het skaten, surfen, snowboarden of gewoon op vakantie. In LiveBurst modus leg je 1,5 seconde voor en na een actiemoment vast, zodat je het hoogtepunt niet mist. Je kiest achteraf de beste foto of deelt het filmpje. Dankzij de HyperSmooth 2.0 beeldstabilisatie zijn je videobeelden stabiel. Dankzij het handzame formaat van de GoPro HERO 8 neem je de camera overal mee naar toe.

Het voordeel van een refurbished GoPro HERO 8

Een refurbished GoPro HERO 8 heeft als aantrekkelijkst voordeel de prijs. Waar je voor een nieuwe GoPro HERO 8 al snel wat meer geld neerlegt, koop je de camera bij refurbished.nl veel voordeliger. En dat terwijl je niet inlevert op de kwaliteit! Ondanks dat een refurbished camera al eerder een eigenaar heeft gehad is het zeker geen afdankertje. Door de uitvoerige controle van experts blijven refurbished camera’s van uitstekende kwaliteit. De kwaliteitscontrole wordt op meer dan 50 punten uitgevoerd. Als er een defect onderdeel wordt aangetroffen zal dit gerepareerd of compleet vervangen worden. Zo kan refurbished.nl de kwaliteit van de refurbished GoPro HERO 8 goed waarborgen.

Voordelen refurbished GoPro HERO 8

+ Handzaam formaat
+ Gebruiksvriendelijk
+ HyperSmooth 2.0 beeldstabilisatie
+ 12 MP foto’s
+ Stootvast

Kwaliteit van een refurbished GoPro HERO 8

✓ Een refurbished GoPro HERO 8 is zo goed als nieuw
✓ Een refurbished GoPro HERO 8 is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ Een refurbished GoPro HERO 8 is een duurzame keuze
✓ Altijd 3 jaar garantie!
✓ Voorzien van de nieuwste software

Vernieuwd design

Het formaat van de GoPro HERO 8 is zo geoptimaliseerd dat de camera beter in je broekzak past dan ooit. Hierdoor past de HERO 8 nog beter bij mensen die vaak onderweg zijn!

Beeldstabilisatie

Met HyperSmooth 2.0 zorg je ervoor dat jouw beelden nooit meer bewogen zijn door trillingen. De HERO 8 heeft nu drie stabilisatie niveaus (On, High en Boost), zodat je de beste optie kunt kiezen voor wat je ook doet.

Spraakbesturing

Je kunt de GoPro HERO 8 bedienen met opdrachten zoals ‘’GoPro, take a photo’’. Zelfs als de camera is uitgeschakeld, kun je “GoPro, turn on” zeggen. Hierdoor is de camera nog gemakkelijker te besturen.

Stootvast

Een GoPro is gemaakt voor extreme sporters en outdoor liefhebbers. Het is dan ook geen probleem om de GoPro HERO 8 mee te nemen in je backpack, tijdens het parachutespringen of surfen.

Laat je adviseren door onze medewerkers

Toch nog vragen? Of weet je niet precies welke GoPro HERO 8 je moet kiezen? Stel je vraag aan een van de medewerkers van refurbished.nl. Op werkdagen zijn ze tussen 10:00 en 17:00 telefonisch bereikbaar via 085-3033799 of stuur een e-mail naar [email protected].