Refurbished Sony Xperia XZ3

Waarom Refurbished.nl?

Online een refurbished Sony Xperia XZ3 kopen

De Sony Xperia XZ3 heeft een 6,0 inch beeldscherm waarbij je gemakkelijk video’s op kan kijken. De behuizing van de Sony Xperia XZ3 is stof- en waterbestendig. Altijd handig als het vochtig weer is of een harde regenbui. Wil je een goede deal scoren dan is een refurbished Sony Xperia XZ3 ideaal. De refurbished Sony Xperia XZ3 heeft een lange batterijduur altijd handig als je veel op reis bent. Wil je graag onderweg een selfie maken. Dit kan met de 13-MP camera aan de voorkant. Maak gebruik van portretmodus met beauty effecten en maak je mooiste selfie. Een refurbished Sony Xperia XZ3 is niet alleen goed voor je portemonnee maar ook nog eens beter voor het milieu. Door de Sony Xperia XZ3 een tweede leven te geven. Zorg je samen met andere refurbished kopers voor minder CO2 uitstoot. Zo zorgen we samen voor een groenere toekomst!

Voordelen refurbished Sony Xperia XZ3

+ 6,0 inch OLED beeldscherm
+ 3-MP selfie camera
+ tof- en waterbestendig behuizing
+ Goedkoper dan een nieuwe Sony Xperia XZ3 in de winkel

Kwaliteit van een refurbished Sony Xperia XZ3

✓ Een refurbished Sony Xperia XZ3 is zo goed als nieuw
✓ Een refurbished Sony Xperia XZ3 is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ Een refurbished Sony Xperia XZ3 is een duurzame keuze
✓ 3 jaar garantie bij je aankoop

Altijd 3 jaar garantie

Bij refurbished.nl kan jij altijd profiteren van 3 jaar garantie. Op deze manier kan je met gerust hart gebruik maken van je smartphone. Een refurbished Sony Xperia XZ3 wordt gecontroleerd op meer dan 50 punten door onze professionals.Tijdens de controle wordt er gecontroleerd op eventuele defecten en onderdelen vervangen mocht dit nodig zijn. Op deze manier kunnen wij je zekerheid bieden op jouw aankoop!

Koop je refurbished Sony Xperia XZ3 bij refurbished.nl

Wil je een Sony Xperia XZ3 aanschaffen en een goed deal scoren. Dan is de refurbished Sony Xperia XZ3 ideaal voor jou. De refurbished Sony Xperia XZ3 goedkoper dan nieuw in de winkel. Daarnaast krijg je bij refurbished.nl altijd 3 jaar garantie op jouw aankoop en kan je altijd profiteren van gratis verzending. Maak zelf de keuze in welke conditie je jouw refurbished Sony Xperia XZ3 wilt. Naast smartphones heeft refurbished.nl een groot assortiment in andere elektronische apparaten, zoals laptops en tablets. Bekijk onze brede assortiment op refurbished.nl. Als je vragen hebt of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op!

Vragen?

Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.nl.