Refurbished GoPro HERO 9

Waarom Refurbished.nl?

Wat zeggen onze klanten over de GoPro HERO 9?

Alles over de GoPro HERO 9

De GoPro HERO 9 is een action camera waarmee je al jouw avonturen in 5K kunt vastleggen. De camera is uitgerust met een scherm met touchzoom aan de voor en achterzijde, waarmee jij gemakkelijk foto’s en video’s kunt maken. De 23.6 megapixels sensor zorgt ervoor dat jouw beelden van uiterst hoge kwaliteit zijn. Dankzij de HyperSmooth 3.0 beeldstabilisatie zijn alle videobeelden stabiel en worden trillingen maximaal beperkt. De camera heeft 2 inklapbare bevestigingsplaatjes aan de onderkant die je naar buiten kunt klappen. Hierdoor heb je geen houder of statief nodig om aan de slag te gaan.

Het voordeel van een refurbished GoPro HERO 9

Een refurbished GoPro HERO 9 heeft als aantrekkelijkst voordeel de prijs. Waar je voor een nieuwe GoPro HERO 9 al snel wat meer geld neerlegt, koop je de camera bij refurbished.nl veel voordeliger. En dat terwijl je niet inlevert op de kwaliteit! Ondanks dat een refurbished camera al eerder een eigenaar heeft gehad is het zeker geen afdankertje. Door de uitvoerige controle van experts blijven refurbished camera’s van uitstekende kwaliteit. De kwaliteitscontrole wordt op meer dan 50 punten uitgevoerd. Als er een defect onderdeel wordt aangetroffen zal dit gerepareerd of compleet vervangen worden. Zo kan refurbished.nl de kwaliteit van de refurbished GoPro HERO 9 goed waarborgen.

Voordelen refurbished GoPro HERO 9

+ 5K-video’s
+ Gebruiksvriendelijk
+ HyperSmooth 3.0 beeldstabilisatie
+ Krachtige accu
+ 20-MP foto’s

Kwaliteit van een refurbished GoPro HERO 9

✓ Een refurbished GoPro HERO 9 is zo goed als nieuw
✓ Een refurbished GoPro HERO 9 is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ Een refurbished GoPro HERO 9 is een duurzame keuze
✓ Altijd 3 jaar garantie!
✓ Voorzien van de nieuwste software

5K video’s

Maak de scherpste foto’s en video’s met de GoPro HERO 9. Dit alles komt door de ultrahoge resolutie van 5K. Daarnaast zorgt de vernieuwde sensor met 23,6 MP ervoor dat de camera indrukwekkende prestaties kan leveren.

Krachtige accu

Dankzij de grotere accu van 1720 mAh gaat de batterij tot 30% langer mee. Hiermee kun je meer opnamen maken zonder dat je de accu hoeft te verwisselen. Bovendien beschik je over voldoende capaciteit om ook bij koud weer opnamen te blijven maken.

Ingebouwde bevestiging

Met de GoPro HERO 9 heb je geen losse houder of statief meer nodig. De inklapbare bevestigingsplaatjes zitten ingebouwd in de HERO 9. Hiermee heb je geen statief of houder meer nodig om de GoPro maximaal te benutten.

20-MP foto’s & Superfoto

Maak scherpe foto’s van professionele kwaliteit met 20 MP. Met Superfoto kan de GoPro HERO 9 automatisch de beste beeldverwerking voor je kiezen, zodat je de opname eenvoudig kunt vastleggen.

Laat je adviseren door onze medewerkers

Toch nog vragen? Of weet je niet precies welke GoPro HERO 9 je moet kiezen? Stel je vraag aan een van de medewerkers van refurbished.nl. Op werkdagen zijn ze tussen 10:00 en 17:00 telefonisch bereikbaar via 085-3033799 of stuur een e-mail naar klantenservice@refurbished.nl.