Samsung Galaxy S7 32GB rose goud
1
Selecteer kleur
2
Selecteer geheugen
4
Beste keuze

no stock

  • Hulp bij je bestelling? Wij helpen graag
  • Bij elke bestelling planten wij een boom
  • Altijd de beste deal

Omschrijving Samsung Galaxy S7 32GB rose goud

Omschrijving Samsung Galaxy S7
De Samsung Galaxy S7 32GB in de kleur Rose Goud heeft een goede processor waarmee je zonder problemen apps opent. Daarnaast zal deze telefoon niet snel haperen tijdens het gamen of het scrollen. Het is een uitstekende telefoon voor dagelijks gebruik en de batterij gaat lang mee. Hierdoor hoef je niet altijd een oplader mee te nemen!

Precies wat je zoekt, omdat...
Why change a winning team? De Samsung S6 was zo goed in de smaak vallen dat Samsung verder is gegaan in dit design en waarom zou je het wiel ook opnieuw uitvinden? Ben jij ooit met je telefoon in je zak in het zwembad gesprongen? Dat is nu zeker geen probleem meer. Stop met het onnodig verzekeren van je telefoon en neem een telefoon die waterdicht* is met gehard glas op de voor- en achterkant.
Je een tablet fijn vindt, maar je onderweg liever met 1 hand je gedachten stroom even snel wilt invoeren in jouw notities.
Je wilt fotograferen zonder dat er bij het inzoomen pixels ontstaan; dit is goed mogelijk met de 12MP camera met extra groot diafragma om bij weinig licht scherpe foto’s te maken.
Je jouw sociale media wilt bijhouden op een haarfijn beeldscherm. Met het Super AMOLED beeldscherm is dat heel goed mogelijk. Je hebt levendige kleuren die qua contrast erg rustig zijn voor je ogen.
Je graag stereogeluid wilt hebben bij het bekijken van filmpjes op YouTube of Netflix zodat je nog meer in die video of film zit!
Je Jouw Samsung wilt beveiligen met een vingerafdruk zodat niemand bij je berichten of gegevens kan. *IP68 wat inhoudt dat het tot 30 minuten in 1,5 meter diep water kan liggen. Een plons in het zwembad, toilet of badkuip houdt hij dus vol!

Misschien is een andere variant beter wanneer…
Je niet zo’n Android fan bent; in dat geval zouden wij je een iPhone adviseren.
Je meer vermogen nodig hebt; in dat geval adviseren we je een Samsung versie die nog geavanceerder is.

Ons advies
Het is 2020: een agenda, dictafoon, MSN en een scanner is niet meer van deze tijd. Toch wil je al deze praktische functies niet kwijt. Dat hoeft ook niet. Alles kan in deze Samsung die nog geen 200 gram weegt! Handig om in je zak weg te stoppen en ideaal om professionele foto’s te nemen als je net dat mooie uitzicht hebt in de natuur.

Twijfel je nog?
Onze technische specialisten zitten dagelijks voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Stuur onze specialisten een berichtje voor advies via onze sociale media kanalen!

Refurbished, wat is dat precies?
Hoge kwaliteit refurbished producten verdienen een tweede leven. Wij staan voor een duurzame samenleving en onze bijdrage hieraan is het hergebruik van producten die nog jaren meegaan zoals deze telefoon. Met onze drie jaar garantie die standaard bij elk product zit, ben je verzekerd van de best mogelijke kwaliteit! De eerste stap naar een groene toekomst hebben wij gezet, zetten wij de volgende stap samen?


Specificaties

Opslag 32GB
Scherm 5.1 inch
Kleur Rose goud
Conditie Gebruikt
WiFi 802.11 a/b/g/n/ac
Besturingsysteem Android 7
Model Galaxy S7
Hoogte 8mm
Breedte 70mm
Lengte 143mm
Gewicht 152g
Simlock-vrij Ja, wereldwijd
Processor Samsung Exynos 8 Octa (8890)
Camera voor 5MP
Camera achter 16MP
Accu Gebruikt
SIM-slot Nano-SIM
Bluetooth 4.2

Alternatieven

Model
Kleur
Geheugen
Scherm
Galaxy A52 (5G)
Zwart
128GB
6.5 inch
€ 395,00
€ 529,00
Kopen
Galaxy S9+
Zwart
128GB
6.2 inch
€ 284,00
€ 444,00
Kopen
Samsung Galaxy S7 32GB rose goud
0