Refurbished Apple

Refurbished Apple apparaten zijn producten die tot 70% goedkoper aangeboden worden dan nieuwe Apple producten. Refurbished of refurbishment is het Engelse woord voor gereviseerd. Simpel gezegd zijn refurbished Apple producten dus eerder gebruikt, gecontroleerde en gereviseerde producten. Bekijk de pagina 'wat is refurbished' om hier meer over te lezen. Naast het feit dat deze producten een stuk goedkoper zijn dan gloednieuwe producten zijn ze ook nog eens beter voor het milieu. Goedkoper én beter voor het milieu, twee vliegen in één klap. Bekijk ons brede assortiment en zoek het refurbished Apple product dat het best bij jou past. En maak je geen zorgen, een foute keuze kan niet gemaakt worden door onze kwaliteitsgarantie.

Refurbished Apple producten op refurbished.nl

refurbished.nl is het platform voor jouw refurbished Apple apparaat. Wij beschikken over een grote voorraad doordat meerdere leveranciers hun producten aanbieden op onze site. Zo kunnen we jou de beste kwaliteit voor de beste prijs garanderen. Onze visie is een circulaire economie waarbij telefoons opnieuw gebruikt worden. Dit verminderd de CO2 uitstoot enorm. Refurbished Apple producten dragen daarom bij aan de duurzaamheid van het milieu. Daarnaast is een niet Refurbished Apple apparaat veelal een stuk duurder. Goed voor het milieu en goed voor jouw portemonnee.

Populaire Refurbished Apple producten

Het is niet zo gek dus dat de refurbished Apple producten reuze populair zijn. Zo worden de iPhone, iPad, Macbook en de Apple watch razendsnel verkocht. Bij refurbished.nl beschikken we gelukkig over een grote voorraad van de producten die we aanbieden. Hierdoor is de kans groot dat jouw favoriet er gewoon nog tussen zit.

Refurbished Apple iPhone

De populairste smartphone op de markt is toch wel de refurbished Apple iPhone. Voor elke behoefte en portemonnee bestaat een variant. Van een iPhone 7 of iPhone 8 voor de alledaagse zaken tot de iPhone X, iPhone Xr, iPhone Xs voor nog meer performance en een prachtig beeldscherm. FaceID of toch liever een vingerafdrukscanner? Geef ons door wat jouw voorkeuren zijn voor specificaties en wij geven je een passend en persoonlijk advies.

Refurbished Apple iPad

Het verlengstuk van je smartphone is toch echt de Refurbished iPad van Apple. Doordat Apple ook zijn eigen software maakt, genaamd iOS, sluit het allemaal naadloos op elkaar aan. Ook wij begrijpen dat de aankoop van een nieuwe Apple iPhone en Apple iPad tegelijk een dure hobby is. Daarom adviseren we je om over te stappen op refurbished Apple producten zo heb je voor hetzelfde geld, of zelfs minder, twee refurbished Apple producten voor de prijs van 1 nieuw Apple product. Dezelfde kwaliteit, maar een betere prijs.

Refurbished Apple MacBook

Computers verdwijnen langzamerhand uit deze wereld. Flex werken is het nieuwe werken geworden. Hierbij hoort een laptop met een batterij die lang mee kan gaan zodat je niet gebonden bent aan een plek met een stopcontact. Refurbished Apple laptops gaan gemiddeld veel langer mee op de accu, omdat Apple de software, MacOS, zelf maakt. Dit sluit zo goed aan op de hardware dat er geen energie verloren gaat. Veel vermogen en toch erg zuinig. Grofweg kun je de refurbished Apple MacBooks opdelen in twee groepen. De MacBook Air voor de lichtere werkzaamheden en de MacBook Pro voor nét dat beetje meer vermogen zoals nodig is bij programma’s voor foto- en videobewerking. Stel je hebt een budget van 700 euro en moet toch veel vermogen hebben dan zouden wij je adviseren een refurbished MacBook te nemen in plaats van een nieuwe. Op die manier kun je beter in je budget schuiven en meer performance kiezen dan dat je een nieuw product koopt die minder geheugen heeft. Daarnaast is de ervaring volledig hetzelfde, want wij zorgen dat hij gerepareerd, gereset en schoongemaakt is. Dat beloven wij.

Refurbished Apple Watch

De gezondheid van de mens is steeds belangrijker geworden nu onze gemiddelde levensverwachting steeds meer stijgt. We leven en eten bewuster. Verschillende apparaten kunnen bijdragen aan je gezondheid denk aan een stappenteller of een hartslagmeter zodat jij je beweging exact kunt bijhouden. Ook speelt social media een steeds grotere rol en willen we op de hoogte blijven van alle nieuwtjes. Al die prioriteiten zorgen ervoor dat onze tijdsplanning in de dag steeds krapper wordt. Tijd is dus ook een belangrijke factor geworden. Nu kan je al deze apparaten (stappenteller, hartslagmeter, horloge) los aanschaffen of je kunt gaan voor een refurbished Apple Watch. Een Apple Watch is een slim horloge en kan onder andere het volgende:

  • Stappen tellen
  • Hartslag meten
  • Inkomende berichten weergeven
  • Herinneringen uit je agenda weergeven

Zo zorgt de Apple Watch dat je overal op tijd bent en geen enkel bericht meer mist.

Apple Accessoires

Natuurlijk wil je al deze refurbished Apple apparaten voorzien van een goede bescherming zoals een screenprotector of een hoes. Ook voor die aankopen kun je bij ons terecht. Van mooie leren hoesjes tot de beste bescherming bij vallen of stoten de keuze is reuze en volledig aan jou.

Bestel jouw refurbished Apple product

Bij refurbished.nl hebben we gegarandeerd het product die voldoet aan jouw eisen. Bekijk ons brede assortiment en kies de variant die het best bij jou past. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord. Of ga direct naar de producten:

Refurbished iPhone

Refurbished iPad

Refurbished MacBook