Refurbished Apple

Refurbished Apple is goedkoper dan nieuw en razend populair. Je koopt bijvoorbeeld een refurbished iPhone, refurbished iPad of refurbished MacBook tegen soms wel tientallen procenten goedkoper dan nieuw en dat terwijl je niet inlevert op kwaliteit. Gewoon slim kopen noemen we dat. Je helpt mee aan een duurzamere samenleving door hergebruik. Simpelweg goed voor je portemonnee en goed voor het milieu.

Wat is refurbished?

Refurbished is het Engelse woord voor gereviseerd. Simpel gezegd zijn refurbished iPhones bijvoorbeeld dus eerder gebruikt, gecontroleerde en gereviseerde iPhones. Wij bieden deze opnieuw aan klaar voor hergebruik! Wil je meer weten over wat refurbished? Lees dan alle informatie op onze 'Wat is refurbished?' pagina.

Refurbished.nl

Op refurbished.nl vind je refurbished Apple van de beste kwaliteit refurbished. Hoe wij dit doen? Op refurbished.nl vind je diverse refurbished merken die door ons gecontroleerd zijn, zodat jij dit niet meer hoeft te doen. Bekijk en vergelijk de beste refurbished merken en krijg de beste deal! Zo simpel is het, de beste kwaliteit op 1 plek.

Refurbished iPhone

Veruit de meest populaire smartphone! Koop goedkoop een refurbished iPhone en betaal minder dan nieuw. Zo simpel is het. Of je nu op zoekt bent naar een iPhone 6, iPhone 8 of refurbished iPhone X met FaceID, wij hebben de grootste voorraad en de beste prijzen.

Refurbished iPad

Apple heeft met de iPad de standaard neergezet voor tablets. Men noemt een tablet zelfs vaak een iPad! Alle Apple apparaten zijn nieuw vaak prijzig. Bespaar flink door het kopen van een refurbished iPad. Tegelijkertijd help je ook nog eens mee aan een beter milieu door hergebruik. Bekijk al onze refurbished iPads voor de iPad die bij jou past.

Refurbished MacBook

Een nieuwe MacBook aanschaffen is meestal een dure aangelegenheid. Prijzen beginnen doorgaans rond of boven €1000. Bij ons heb je al een refurbished MacBook vanaf een paar honderd euro of bespaar een paar honderd euro op een nieuwere refurbished MacBook met een snelle processor, videokaart en veel geheugen.

Bekijk ons aanbod refurbished Apple

Refurbished iPhone

Refurbished iPad

Refurbished MacBook