iRobot Roomba 880 | Robotstofzuiger
iRobot Roomba 880 | Robotstofzuiger
iRobot Roomba 880 | Robotstofzuiger
iRobot Roomba 880 | Robotstofzuiger
iRobot Roomba 880 | Robotstofzuiger
iRobot Roomba 880 | Robotstofzuiger
iRobot Roomba 880 | Robotstofzuiger
iRobot Roomba 880 | Robotstofzuiger
iRobot Roomba 880 | Robotstofzuiger
iRobot Roomba 880 | Robotstofzuiger
1
Selecteer uiterlijk
2
Beste keuze
  • Hulp bij je bestelling? Wij helpen graag
  • Bij elke bestelling planten wij een boom
  • Altijd de beste deal

Omschrijving iRobot Roomba 880 | Robotstofzuiger

De iRobots worden inclusief laadstation, oplaadkabel en 1 extra filter geleverd.

De refurbished iRobot Roomba 880 is een robotstofzuiger die al het stofzuigwerk voor je doet. Dankzij de AeroForce-systeem heeft de refurbished iRobot Roomba 880 een ideale balans tussen vuilextractie en zuigkracht. Met de ronddraaiende borstel wordt ook vuil aan de zijkant verwijderd. De ronddraaiende borstel is uitermate geschikt om vuil langs de muren en dierenharen makkelijk te verwijderen. De luchtstroomversneller zorgt ervoor dat er meer afval wordt opgezogen. iRobot werkt continue aan innovaties en zorgt voor de nieuwste technologieën voor jouw iRobot. Dankzij de Antivastloop technologie blijft de iRobot niet vastlopen achter vloerkleden of snoeren. Zo hoef je zelf niets te doen en kun je al het werk overlaten aan de refurbished iRobot Roomba 880. Je kunt de refurbished iRobot Roomba 880 instellen wanneer het jou uitkomt en je eigen gewenste programma creëren. De iRobot houdt zelf in de gaten wanneer de accu opgeladen moet worden en gaat automatisch naar zijn Home base om op te laden. Zo hoef je zelf geen hand uit te steken en doet de refurbished iRobot Roomba 880 al het werk voor je. De refurbished iRobot Roomba 880 robotstofzuiger wordt grondig gecontroleerd door refurbished.nl. Koop jou refurbished iRobot Roomba 880 bij refurbished.nl en profiteer van alle voordelen.

Precies wat je zoekt, omdat...
Je een robotstofzuiger zoekt die geschikt is voor dierenharen en vuil langs de muren. Dankzij de ronddraaiende borstel zijn de moeilijkste plekken ook bereikbaar.
Je op zoek bent naar een efficiënte robotstofzuiger die niet achter vloerkleden of snoeren vast loopt. Dankzij de Antivastloop technologie kan de iRobot ongestoord al het stofzuigwerk afmaken.
Je een robotstofzuiger zoekt die geschikt is voor diverse vloersoorten in het huis. De iRobot Roomba 980 is geschikt voor onder andere laminaat, tegels en tapijt.
Je niet wilt bijhouden hoelang de accu meegaat. De refurbished iRobot Roomba 880 gaat automatisch terug naar zijn Home Base om op te laden.

Misschien is een andere variant beter wanneer…
Je op zoek bent naar een robotstofzuiger die relatief geen geluid maakt. In dat geval adviseren wij je de refurbished iRobot Roomba 980, met een geluidsniveau van 58 decibel.
De refurbished iRobot Roomba 880 is niet waterproof. Kijk dus ook uit met water en agressieve schoonmaakmiddelen.
Je veel trappen in huis hebt. De refurbished iRobot Roomba 880 kan helaas niet traplopen. De iRobot Roomba 880 heeft sensoren waarbij de iRobot trappen en verlagingen vermijdt.

Ons advies
Ben je op zoek naar een robotstofzuiger die geschikt is voor diverse vloersoorten en moeilijk bereikbare plekken. Dan is de refurbished iRobot Roomba 880 geschikt voor jou. De refurbished iRobot Roomba 880 beschikt onder andere over ronddraaiende borstels om alle moeilijke hoeken schoon te krijgen. Wordt er meer vuil ontdekt door de sensoren van de iRobot? Dan wordt er extra aandacht hieraan besteed. Dankzij de Dirt Detect Series 2 wordt er extra schoongemaakt in gebieden waar het meer nodig is. De geavanceerde technologie van iRobot Roomba zorgt voor een optimaal stofzuigwerk. Bepaal zelf wanneer je de iRobot wilt inschakelen en in welke kamer. Kies voor een refurbished iRobot Roomba 880 om al je stofzuigwerk over te laten aan de robotstofzuiger. Zo kun je extra genieten van je vrije tijd!

Twijfel je nog?
Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 20:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.nl.

Refurbished, wat is dat precies?
Hoge kwaliteit refurbished producten verdienen een tweede leven. Wij staan voor een duurzame samenleving en onze bijdrage hieraan is het hergebruik van producten die nog jaren meegaan. Met onze drie jaar garantie die standaard bij elk product zit, ben je verzekerd van de best mogelijke kwaliteit! De eerste stap naar een groene toekomst hebben wij gezet, zetten wij de volgende stap samen?


Specificaties

Hoogte 92mm
Breedte 353mm
Lengte 353mm
Gewicht 3.8kg
Kleur Zwart
Oplader Ja
Geluidsniveau 65 dB
Capaciteit verzamel reservoir 0.4L
Hepa luchtfilter Ja
Accuduur 180 minuten
Oplaadtijd 90 minuten
Voltage 220V
Afstandsbediening Ja
Bediening via mobiele app Nee
Dweilfunctie Nee
Navigatiemethode Sensoren/Systematisch via software
Automatisch opladen Ja
Inclusief stootrand Ja
Instelbaar tijdschema Ja
Vuildetectie Ja
Zijborstel Ja
Bumper Ja
CE markering Zichtbaar
Geschikt voor tapijt Ja
Leegt automatisch Nee
Maximale drempelhoogte 60mm
Afgrondsensoren Ja
Type gebiedsafbakening Virtuele muur

Alternatieven

iRobot Roomba 880 | Robotstofzuiger
0