2024: Tijd om het beste in onszelf te ontwaken

Het begin van het jaar is een moment van reflectie en vooruitblikken, en dat geldt ook voor refurbished.nl. We hebben kritisch naar onszelf gekeken en erkennen dat niet alles vlekkeloos verliep in het afgelopen jaar. Voor 2024 hebben we ons voorgenomen om te verbeteren, niet alleen voor onszelf maar vooral voor jou, onze klant.

De drie goede voornemens van refurbished.nl in 2024 zijn:

 1. Verbetering van de klantervaring
  We zijn ons ervan bewust dat de communicatie rondom leveringen, retouren en terugbetalingen beter kan. Daarom zetten we in op verbeterde communicatie, zowel vooraf als achteraf. Ons "Mijn account" platform krijgt een update om sneller je trackingcode te zien, makkelijker in contact te komen met de verkoper, en de communicatie met de verkoop te stroomlijnen. Daarnaast zetten we in op compensatie en verbeterde service voor klanten die te maken hadden met vertraagde leveringen.

 2. Inzet op duurzaamheid en CO2-besparing
  We zijn trots op de meer dan 17 miljoen kilo CO2 die we de afgelopen jaren hebben bespaard. Refurbished smartphones, tablets, en laptops spelen een cruciale rol in het verminderen van CO2-uitstoot. Nieuwe elektronica veroorzaakt aanzienlijke milieuvervuiling, en door te kiezen voor refurbished producten dragen we bij aan een aanzienlijke vermindering van deze vervuiling. Dit past binnen onze visie van een groene toekomst en draagt bij aan het verantwoord consumeren in een wereld die steeds meer bewust wordt van de ecologische impact van technologie.

 3. Aanpakken van technische en logistieke uitdagingen
  Voor bestellingen geplaatst vóór 12-12-2023, implementeren we een restitutieschema op volgorde van orderdatum. Dit proces, dat maximaal 26 weken kan duren, wordt versneld dankzij de samenwerking met een nieuwe investeerder. We bieden onze welgemeende excuses aan voor het ongemak. Dit benadrukt onze toewijding aan het oplossen van achterstanden veroorzaakt door technische problemen met leveranciers.

  Heeft u vragen aangaande uw restitutie? Stuur dan een e-mail naar oplossing@refurbished.nl.

Trots zijn wij als refurbished.nl op het feit dat wij al 8 jaar bestaan waarvan meerdere jaren als de marktleider in Nederland op het gebied van refurbished producten, wat heeft geleid tot verbeteringen en duidelijkheid in de grading van producten. Wij hebben de refurbished markt vormgegeven, en zelfs als consumenten niet kiezen voor refurbished.nl, is de ervaring die zij elders krijgen mede door ons ontworpen. We hebben honderdduizenden Nederlanders bediend en samen meer dan 17 miljoen kilo CO2 bespaard, wat onze bijdrage aan een duurzamere wereld onderstreept.

Deze voornemens zijn een belofte aan onszelf en aan jou, onze klant. We streven ernaar om te bewijzen dat we beter kunnen en zullen doen. Met de beste wensen voor een duurzaam en klantvriendelijk 2024.

Namens de Directie en het gehele team van Refurbished.